Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
My a deziformace
Vize město
Vánoce
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
31. 1. Marika
4 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
My a deziformace
Vize město
Vánoce
Změna směru
BeNative
31. 1. Marika
4 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
Kluci v akci
Slanina: Číšníci mi odešli k policii. V dotacích pro gastronomii se nevyzná ani vláda
Rozhovor s šéfkuchařem Ondřejem Slaninou o gastronomii v lockdownu, rozpadu dua Kluci v akci i úpadku disciplíny mezi studenty hotelovek.
Pohlreich kapra, Paulus candáta. Co vaří kuchaři na Vánoce?
Prohlédnout si
14 fotografií
Sajler: Jídlo z fast foodu je dražší než guláš. Změňme to!
Rozhovor s Filipem Sajlerem o zákulisí televizního pořadu Kluci v akci, kvalitách dnešních závodních jídelen i gastronomických chutích Angely…
Jak to vypadá v "zákulisí" Pankráckého Rynku?
Prohlédnout si
12 fotografií
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama