Začalo hlasování v anketě Český slavík, lidé mohou podpořit až šest interpretů

ČTK ČTK
14. 9. 2023 16:19
Začalo hlasování v anketě Český slavík, lidé mohou podpořit až šest interpretů

Televize Nova dnes spustila hlasování v anketě Český slavík. Hudební fanoušci mohou na stránkách ankety hlasovat do půlnoci 12. listopadu. Výsledky vyhlásí v přímém přenosu z galavečera v pražské hale Forum Karlín 24. listopadu, který bude také vzpomínkou na zemřelé Yvonne Přenosilovou a Vaša Patejdla. Pořadem provede moderátorská dvojice Ondřej Sokol a Aleš Háma, která se podílí i na scénáři. Novináře o tom informoval kreativní producent a režisér Pepe Majeský.

"Humor je nadsázka, je to často na hraně. Nechceme nikoho urazit. Ale myslím si, že tento styl k šoubyznysu patří. Velmi si cením lidí, do kterých si trošku rýpneme, ale oni mají nadhled a neberou se příliš vážně," uvedl Majeský.

Lidé mohou hlasovat vždy maximálně pro šest interpretů v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka, Hudební skupina a Hip Hop a Rap. Mohou také vybrat, kdo ze tří nominovaných se stane objevem roku. A v přímém přenosu se dozví, kdo jako druhý vstoupí do Síně slávy Českého slavíka a kdo se stane Absolutním slavíkem. Stejně jako v loňském roce má každý z hlasujících šest hlasů, které může rozdělit podle svého uvážení napříč kategoriemi.

Na pódiu se v roli vystupujících i předávajících představí osobnosti českého kulturního a společenského světa. Na galavečeru v pražské hale Forum Karlín vystoupí Vojtěch Dyk nebo skupina Chinaski. Speciální společné vystoupení si pro přímý přenos chystají David Koller a Ben Cristovao.

 

Právě se děje

Další zprávy