Foto: Víkendové Vary pohledem Lukáše Bíby. Kritický Robbins, červená, černá a číslo 53

Foto: Víkendové Vary pohledem Lukáše Bíby. Kritický Robbins, červená, černá a číslo 53
Čtvrtým dnem pokračuje v Karlových Varech 53. ročník Mezinárodního filmového festivalu.
Podle informací se akreditovalo již 8335 účastníků, prodáno bylo 67 421 vstupenek a uskutečnilo se 172 projekcí.
Herec a režisér Tim Robbins v sobotu uvedl svůj snímek Bob Roberts, odpoledne se zúčastnil veřejné diskuse a večer v letním kině představil film Vykoupení z věznice Shawshank, o kterém řekl, že pro něj byl požehnáním.
Robbins se na sobotní tiskové konferenci před novináři rozpovídal nejen o svém účinkování ve Vykoupení z věznice Shawshank, ale také oblíbeném Formanově filmu.
Foto: Lukáš Bíba
Kultura mdan Lukáš Bíba, Kultura, mdan
2. 7. 2018 13:00
Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech pokračuje v pondělí čtvrtým dnem. Oficiální zahájení proběhlo v pátek v Hotelu Thermal. Během večera převzal cenu herec a režisér Tim Robbins, který nešetřil kritikou Donalda Trumpa a v sobotu na tiskové konferenci vychválil Formanův snímek Přelet na kukaččím hnízdem. V neděli uvedl promítání filmu Flákač režisér Richard Linklater, dánská herečka Trine Dyrholmová debatovala s diváky a herci Anna Paquinová, Denis O’Hare a režisér Stephen Moyer představili snímek Sklenka na rozloučenou. V neděli večer byl také otevřen hudební pop-up klub Kaiser 53 v historické budově Lázní I. Vytvořil jej raper a výtvarník Vladimir 518.
 

Právě se děje

Další zprávy