Madonna zatím Česko v plánu nemá

ČTK, kul
4. 4. 2006 8:30
New York - Madonna oznámila oficiální seznam míst pro nadcházející turné. Česko v něm navzdory spekulacím i skoro zaručeným zprávám chybí.

Novou světovou šňůru pojmenovanou Confession´s Tour zahájí americká zpěvačka 21. května v Los Angeles. V oficiálním seznamu publikovaném na internetu jsou Spojené státy, Velká Británie, Itálie, Dánsko, Německo, Nizozemsko a Francie. 

Podle světových agentur zavítá i do Japonska, které ovšem na seznamu není - stejně jako Česká republika. Zpěvaččina internetová stránka nicméně upozorňuje, že další vystoupení mohou být přidána.

Česká rozhlasová stanice Impuls nedávno uvedla, že Madonna se zastaví v pražské Sazka Aréně 5. a 6. září. Promotéři, kteří by přicházeli v úvahu, to však posléze nepotvrdili.

"Přeměním svět v jednu velkou taneční arénu," slibuje před zahájením turné sedmačtyřicetiletá Madonna na své stránce. Ve Velké Británii už začal předprodej lístků za ceny od 80 do 160 liber (od 4000 do 9000 korun).

Foto: Aktuálně.cz

Naposledy se do světa vydala předloni na veleúspěšné turné Re-invention. Odborný časopis Billboard ho označil za nejlepší, které se v tom roce konalo.

Madonna nyní nacvičuje nová vystoupení s hudební a taneční skupinou. Kostýmy navrhuje Jean Paul Gaultier, turné bude řídit dlouholetý Madonnin spolupracovník Jamie King, hudebním ředitelem bude Stuart Price, se kterým připravila své aktuální album Confessions On A Dance Floor.

Deska vydaná loni v listopadu, která je jejím desátým studiovým albem, se vrací do 80. let a je komerčně velmi úspěšná. I v Česku se drží v první dvacítce nejprodávanějších desek. Její aktuální singl Sorry se dostal na první místo v britské hitparádě.

 

Právě se děje

Další zprávy