SuperStar: Finalisté si podají porotce

ČTK, gra
16. 1. 2007 15:30
Praha - Kolotoč kolem SuperStar se opět rozjíždí. Šestice finalistů se připravuje na svou Megaparty, na níž si zazpívají i porotci soutěže. Finalisté pak budou jejich výkony hodnotit .
Foto: Aktuálně.cz

Koncerty budou moci vidět fanoušci 26. ledna v Hradci Králové, 31. ledna v Brně a 8. února v Praze, a to hned ve velkých halách.

Vystoupí vítěz třetí řady SuperStar Zbyněk Drda, druhý David Spilka, Leona Černá, Barbora Zemanová, Martin Ševčík a Soňa Pavelková. Kromě nich zazpívají také porotci Ilona Csáková a Ondřej Hejma.
   
Megaparty má podle jejího scenáristy Radka Johna několik zajímavostí. "Finalisté SuperStar tentokrát budou hodnotit výkony porotců Ilony Csákové a Ondřeje Hejmy a vymění si tak mezi sebou role. Žádní porotci nic takového obvykle nepodstupují," podotkl John.

"Řešili jsme také, jestli bude zpívat třetí porotce Eduard Klezla, ale jeho repertoár je dramaticky jiný, tak snad někdy v opeře," zasmál se Radek John.

A pořadatelé připravili ještě jedno hlasování. "Fanoušci v každém ze tří měst, kde se koncerty uskuteční, si pomocí SMS zpráv zvolí svou SuperStar. Po skončení hlasování budou z řad diváků vybráni tři hlasující, kteří se budou moct se svými idoly na podiu vyfotit, a získají podepsaný plakát a společný singl všech finalistů Máme svůj cíl," dodal.

Koncerty SuperStar už mají tradici a konají po každé řadě. "Původně jsme plánovali sedm až osm vystoupení v menších halách, nakonec jsme zvolili ty největší ve třech městech," sdělil producent Jan Nejedlý.
   
Návštěvníci koncertů uslyší vesměs skladby, které zpívali adepti na třetí českou SuperStar ve finálových kolech, ale neměli by podle režiséra celé show Radovana Dolejše přijít ani o překvapení.

 

Právě se děje

Další zprávy