Pět kytarových prostitutek očistí křest

mor
22. 11. 2006 15:30
Praha - Dejte dohromady toxikologa, sociologa, grafika a režiséra se zálibou v kytarové muzice a dostanete pražskou klubovou senzaci, The Prostitutes. UVNITŘ: UKÁZKY A VIDEOKLIP
The Prostitutes
The Prostitutes | Foto: The Prostitutes

Česko-anglická kapela dnes pokřtí v pražském Rock Café své debutové album. Pilotní singl Sunshine už nějaký čas úspěšně koluje rozhlasovým éterem a desce Get Me Out of Here se dostává nadšených recenzí.

Kdyby se všechny orgazmické výkřiky recenzentů daly shrnout do jediné věty, zněla by asi: konečně pořádná česká kytarovka!

Adrian Bell, Martin Destroyer, Luke Santiago, Steve LFO a Mark Jukebox, jak si členové kapely říkají, se dali dohromady před dvěma lety a za tu dobu se jim podařilo vybrousit si vlastní styl,ve kterém lze dekódovat hudební odkazy na smrťácké Joy Division, euforický britpop i současnou retro vlnu kytarovek.

The Prostitutes se nedávno vrátili ze španělského turné, klip k hitu Sunshine se díky tomu objevil ve vysílání španělské mutace MTV. Na skladbu Sunshine určitě dojde i dnes v nově zrekonstruovaném klubu Rock Café.

Díky možnosti hrát přes 22. hodinu bude více prostoru pro jejich hosty, slovenské Kukuspit a kanadsko-český projekt Make.

Vrcholem večera bude slavnostní křest Get Me Out of Here, kterou si mimochodem i sami produkovali. Kmotrou jí bude filmová producentka Petra Ondřejková.

Program začíná ve 20 hodin, vstupné je 100,- korun a kapela fanouškům pro tuto příležitost připravila ke koupi také zvláštní edici upomínkových předmětů.

Čtyři celé skladby z desky Get Me Out of Here si poslechněte ZDE

 


 

 

Právě se děje

Další zprávy