Návrat No Doubt? Bezpochyby, říká Gwen

mor
21. 12. 2006 12:51
Los Angeles Gwen Stefani sice právě vydala druhou sólovou desku, ale novinářům se svěřuje se svým snem, dát zas dohromady své "domovské" No Doubt.
Foto: Aktuálně.cz

No Doubt se prozatím rozloučili v roce 2003 kompilací The Singles. Od vydání jejich poslední řadové desky Rock Stead už uteklo bezmála šest let.

Letos v březnu se ale basák Tony Kanal v rozhovoru pro Billboard přiznal, že pracuje na hudbě pro novou desku No Doubt a Gwen Stefani nyní svými vyjádřeními ještě více rozvířila spekulace fanoušků.

Foto: Aktuálně.cz

Infobox

ČTĚTE TAKÉ:

Recenze: Gwen Stefani vlezla,
kam neměla

"Nedali jsme si žádný rozvrh, až k tomu ale dojde, budu moc ráda," říká Stefani, podle které se nic nevyrovná energii, která byla na pódiu, když spolu hráli společně.

"Čekáme jen na správný čas," tvrdí Stefani, jejíž zatím poslední album The Sweet Escape vyšlo 5. prosince. Gwen v současné době připravuje velké turné, které by mělo vypuknout na jaře.

Na poslední šňůře měla těžkou pozici v tom, že skladby mohla vybírat pouze v omezené míře. Novinka jí v tomto směru ruce rozváže.

"Mohla jsem jen říct, jo, takhle vypadá hudba, kterou dělám. Teď si budu vybírat už jen ty nejlepší věci," říká zpěvačka, jejíž kariéra začala před více než deseti lety na postu zpěvačky právě v post-punkových No Doubt.

 

Právě se děje

Další zprávy