Kiss chystají interaktivní DVD koncertu

RiK
9. 11. 2005 12:37
New York rocková legenda Kiss, známá svým mohutným make-upem, vydá 13. prosince koncertní dvoj-DVD s názvem "Rock the Nation Live!"
Obal alba Psycho Circus
Obal alba Psycho Circus | Foto: Aktuálně.cz

To se má od bezpočtu jejích videobahrávek na trhu lišit množstvím méně známých písní a dalšími zajímavostmi. Na nahrávce pořízené v létě ve Washingtonu, D.C. a Virginia Beach (vydala společnost Image Entertainment figurují zakládající členové Paul Stanley a Gene Simons a doplňují je kytarista Tommy Thayer a bubeník Eric Singer.

"Hráli jsme řadu písní, které kapela nehrála celé roky nebo vůbec," řekl Thayer serveru Billboard.com. "Jednou přišel Doc McGhee, manažer, do šatny a řekl: 'Tenhle koncert prostě musíme nafilmovat a nahrát, protože je vynikající. Je to nejspíš nejlepší show Kiss, kterou jsem kdy viděl.' Tak jsme řekli 'OK'. To byla jiskra, která celou tuhle věc začala."

Album "Rock the Nation Live!" poskytuje možnost "Powervision/Select-A-Kiss", kterou lze zaostřit na jednotlivého člena kapely nebo na výzdobu za pódiem.

"V každém okamžiku si divák může vybrat, co chce vidět, a dívat se z různých směrů," řekl Stanley. "Takže pokud náhodou máte chuť dívat se na mě, máte možnost vidět skutečně jenom mě. Je to vaše vlastní verze koncertu."

Fanoušci očekávají především převratné vizuální album, o němž Stanley říká, že bude blíže realitě než kdykoliv dříve.

Do nahrávacího studia se kapela zatím nechystá, i když poslední album Psycho Cirkus je staré již více než sedm let.

 

Právě se děje

Další zprávy