Avril odvolala odchod ze scény. Je zpět

MTV, mor
21. 12. 2006 17:00
New York - Ještě v červnu sice tvrdila, že se zpíváním je nadobro konec a že zkusí štěstí v Hollywoodu. Na podzim se ale vrátila do studia.
Foto: Aktuálně.cz

"Budovala jsem pěveckou kariéru pět let. Chci zkusit něco jiného a zažít legraci," řekla jedenadvacetiletá kanadská rockerka v červnu.

"Ráda bych dostala nabídku do nějakého temného filmu, do něčeho skutečně hlubokého. Dokážu se skvěle vyjadřovat a nechat volný průchod svým emocích," dodala Avril. Její zatím nejvýraznější rolí ale bylo nadabování pubertální vačice v komedii Přes plot.

K návratu k muzice jí prý ale netlačí nedostatek rolí, které by odpovídaly jejím představám. "Nemůžu bez hudby vydržet," říká teď pro změnu.

První singl s názvem Girlfriend zaútočí na obchody už v únoru, celá deska s názvem The Best Dam Thing pak v květnu. "Tuhle desku prostě budete milovat," říká sebevědomě Lavigne.

"Bude hodně rychlá, agresivní, drzá a arogantní, ale přitom hodně veselá," dodává ještě zpěvačka, která na novou desku dovolila vejít pouze třem pomalejším skladbám. Prý proto, aby se při živém hraní moc nenudila.

"Jsem hodně na cestách, hraji po celém světě. Chci si být jistá, že moje koncerty budou hlavně zábavné, abych si užila já i moji fanoušci," říká.

Právě dokončená deska je už její třetí v pořadí a obsahuje i píseň  Keep Holding On, která se dostala na soundtrack k filmu Eragon.

 

Právě se děje

Další zprávy