Aguilera vyjde dráž, má nákladnější show

mor
13. 12. 2006 11:27
Praha Prahu tento týden čeká velký koncertní souboj slavných zpěvaček. Která přitáhne více fanoušků? Pink má výhodu, je levnější.
Foto: Reuters

Zatímco na Aguileru stojí nejlevější lístek bez desetikoruny tisícovku, vstupenku na Pink lze pořídit již od 690 korun. Navíc se Pink řídí heslem: Za méně peněz více muziky. Na programu má jednadvacet skladeb zatímco Aguilera o jednu méně.

Ani jedna ale nejsou, co se produkce koncertů týče, žádné troškařky. Nicméně vyšší cena vstupenky na Aguileru jasně ukazuje, čí koncert bude co do produkce dražší.

Pink se svými sedmi kamióny a stočlenným štábem znamená sice nadprůměrně velkou koncertní produkci, nicméně oproti Aguileře působí trochu jako chudá příbuzná. Blonďatá popová princezna si totiž do Prahy přiveze jednou tolik kamionů a také její honorář je podle organizátorů vyšší než v případě Pink.

Foto: Sony BMG

Aguilera má však jednu výhodu, za vyšší cenu vstupného se diváci dočkají i předskokanů, což v případě Pink nebude. Obecenstvo pražské Sazka Areny bude před hlavním programem zahřívat zpěvačka Helena Zeťová.

Infobox

PINK VS CHRISTINA: KDY A KDE?

  • Pink: středa 13.12, Sazka Arena,
    Praha
  • Christina Aguilera: neděle 17.12,
    Sazka Arena, Praha

Zatímco Christina Aguilera je teprve na začátku koncertní šňůry a z Evropy se chystá do USA, kde jí čeká čtyřicet vystoupení, Pink tu svou šňůru pomalu končí. Začala v červnu v Chicagu, následovaly show v Seattlu, San Franciscu, Los Angeles a dalších patnácti amerických městech.

Oceán překročila 8. září, když v Turecku odehrála první koncert na starém kontinentě. Na jeho půdě si jich naplánovala celkem 45, z toho 12 jenom v Německu. V novém roce se Pink bude věnovat výhradně Austrálii, kde se těší velké oblibě a má tam v plánu hned třiadvacet zastávek.


 

  • SPECIÁL ke koncertům Pink a Aguilery najdete ZDE
 

Právě se děje

Další zprávy