Vyhrajte lístky a další ceny s filmem Nákaza

Kultura Kultura
19. 10. 2011 15:53
Hvězdně obsazený film má českou premiéru 20. října
Foto: Aktuálně.cz

Soutěž - Do českých film přichází očekávaný thriller Nákaza (premiéra je ve čtvrtek 20. října). Warner Bros. Pictures vám spolu s Aktuálně.cz přinášejí soutěž o lístky do kiny, trička a čepice.  Stačí správně odpovědět na soutěžní otázky a tipnout si, kolik z vás se hry zúčastní.  Uzávěrka je 25. října ve 12 hodin. Výherce uvědomíme telefonicky,  ceny jim poté zašleme.
Vyhrát můžete jeden ze šesti poukazů na film do sítě kin CineStar. Ke třem z nich přibalíme kšiltovku s motivem filmu a k dalším třem triko.

   

Film Nákaza režiséra Stevena Soderbergha sleduje rychlé šíření smrtícího vzduchem přenosného viru, který nemocné zabíjí během několika dnů. S rychlým šířením epidemie se lékaři po celém světe snaží najít lék a minimalizovat paniku. Cestující na letišti se dotkne salátové místy v letištním baru předtím, než podá kreditní kartu číšníkovi. Obchodní jednání začne podáváním rukou.  Muž zakašle v plném autobusu. Jeden kontakt. Jeden okamžik. A smrtelný virus se přenese. V americkém Centru pro kontrolu a prevenci nemocí dochází k mobilizaci všech výzkumných pracovníků, kteří se snaží rozluštit kód unikátního patogenu, který neustále dále mutuje

 
Foto: Aktuálně.cz
 
Foto: Aktuálně.cz

Jak narůstá počet mrtvých a lidé se v kolabující společnosti snaží ochránit sebe samé a své nejbližší, jeden aktivista a blogger (Jude Law) začne tvrdit, že veřejnost nedostává pravdivé informace, čímž vyvolá epidemii paranoie a strachu stejně nakažlivou jako původní virus. Obyčejní lidé se zároveň snaží přežít ve společnosti, která se prakticky zhroutila.

Oficiální a facebookové stránky filmu a najdete zde: www.facebook.com/Miluju.filmy, www.contagionmovie.co.uk

(C) 2011 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved


 

 

Právě se děje

Další zprávy