Co, jak, kdy a kde na Colours of Ostrava

15. 6. 2006 11:27
Colours of Ostrava - 20.-23. července - Ostrava  

KOLIK ZA LÍSTEK?
Do konce června stojí lístek 650 korun. Od 1. 7 - 19. 7. si ho pak návštěvníci mohou koupit za 700 korun. Na místě lístek pak bude stát 750 korun.

Jednodenní vstupné:
V prodeji pouze na místě
čtvrtek   250 Kč
pátek     370 Kč
sobota   370 Kč
neděle   400 Kč

Vstupenky lze zakoupit na prodejních místech sítě TICKETPRO a on-line na www.ticketpro.cz.

JAK SE TAM DOSTAT?
Pokud se chystáte na festival vlakem a kupujete si zpáteční jízdenku (z jakékoliv železniční stanice v ČR) bez ohledu, zda u pokladny či u průvodčího ve vlaku, je třeba ji koupit buď do jakékoliv železniční stanice v Ostravě (hlavní nádraží - nejblíže, Svinov, Vítkovice, Střed atd.) a zároveň říci, že jedete na festival Colours of Ostrava, popř. že chcete slevu "VLAK PLUS" do jedné z těchto stanic.

Pokladní vám automaticky prodá zlevněnou zpáteční jízdenku, kdy na základním jízdném ušetříte 50%, na zlevněném zákaznickém jízdném (Karta Z) cca 20%.

Po koupi vstupenky na festival je důležité si ji ponechat i po odtržení ústřižku na cestu zpět. Cestu zpět můžete nastoupit v kterémkoliv železničním uzlu v Ostravě bez ohledu na to, kam byla jízdenka vystavena. Při zpáteční cestě spolu s jízdenkou předložíte i tuto vstupenku a sleva vám bude uznána. Pokud byste neměli vstupenku z festivalu, průvodčí vám dopočítá k doplacení poskytnutou slevu. Všechny jízdenky VLAK+ navíc platí až do pondělní půlnoci.

Sleva platí i ve vlacích kategorií EuroCity a InterCity a to (stejně jako ostatní obdobné jízdenky) po zaplacení příplatku EC/IC ve výši 60,- Kč. Zakoupení příplatku na cestu tam platí i na cestu zpět. V uvedené ceně příplatku je zahrnuta i cena místenky.
Vlak: Ostrava - Hlavní nádraží
Autobus: Ústřední autobusové nádraží
MHD: vstup do areálu Černá louka: zastávka tramvají Výstaviště - konečná č. 6, 10, 11, zastávka č. 9, 14, cca 100 metrů

vstup do areálu Slezskoostravský hrad: buď přes areál Černá louka po lávce přes řeku (cca 700 metrů) nebo zastávka tramvají Důl Zárubek - č. 9 a 14

Parkování: dostatek míst je v centru Ostravy

UBYTOVÁNÍ:
Ubytování ve vlastních stanech bude možné v hlídaném areálu v parku mezi stromy nedaleko romantického Slezskoostravského hradu. Zde také najdete úschovnu zavazadel. Stanové městečko bude hlídáno a bude zde patřičné hygienické vybavení.

Ve stanovém městečku bude k dispozici i miniprodejna potravin, která poběží nonstop od pátku 18.00 do neděle 20.00 a která kromě obvyklého sortimentu nabídne snídaně - pečivo a čerstvou kávičku.

Ceny za ubytování: Ve vlastních stanech:
Cena za jakýkoliv počet nocí po celou dobu festivalu ve stanovém městečku je: 50,- Kč za stan a 50,- Kč za osobu (otevřeno od čtvrtka 20. 7. od 12:00 do pondělí 24. 7. do 11:00)

 

Právě se děje

Další zprávy