reklama

italská kuchyně

Ital v Nuslích vyrábí mozzarellu z českého mléka. Říkali, že jsem se zbláznil, tvrdí

Ital v Nuslích vyrábí mozzarellu z českého mléka. Říkali, že jsem se zbláznil, tvrdí
Prohlédnout si 22 fotografií
Na rozhraní ulic Bělehradská a Otakarova v pražských Nuslích si pozorní kolemjdoucí mohou všimnout obchůdku s italskými potravinami, za jehož prosklenou výlohou se v dopoledních hodinách vyrábí domácí mozzarella.
Michele se sýrařství věnuje přes třicet let, se svým řemeslem začínal jako teenager. Stejně jako zakladatel Mozzarellartu Marco pochází z města Bari v Apulii, kde má mozzarella dlouhou tradici.
Zavřená restaurace? Vyhazujeme tu životní úspory oknem, říká italský šéfkuchař

Zavřená restaurace? Vyhazujeme tu životní úspory oknem, říká italský šéfkuchař

Italský šéfkuchař z Casa de Carli věří, že až se situace uklidní, lidé si cestu do jeho podniku najdou. Roznášku a jídlo s sebou dělat nechtěl.
Nejlepší pizza v pražských Nuslích? Peče ji Ital v přenosné troubě, Hawai ale nedělá

Nejlepší pizza v pražských Nuslích? Peče ji Ital v přenosné troubě, Hawai ale nedělá

Francesco Gallucci si v Praze loni otevřel bistro Le Pizze di Frankie. Těsto na pizzu podle něj reaguje i na počasí a nechává ho odpočívat dva dny.
Zničené Amatrice dříve proslavila hlavně omáčka na špagety. Gurmáni teď burcují k záchraně města

Zničené Amatrice dříve proslavila hlavně omáčka na špagety. Gurmáni teď burcují k záchraně města

Gurmáni Amatrice velmi dobře znají díky světově proslulé omáčce na těstoviny salsa all'amatriciana.

FOTO To je bašta, napsala! Nejlepší české blogy o jídle

FOTO To je bašta, napsala! Nejlepší české blogy o jídle
Prohlédnout si 16 fotografií
10. Mikyna v kuchyni: Naučíte se zde vyrábět například domácí arašídové máslo, zmrzlinu z červené řepy nebo uvařit pohankové rizoto se špenátem a pečenými žampióny. Mezi nejsdílenější patří recept na kokosový dort, inspirovaný americkou moderátorkou a spisovatelkou Marthou Stewart.
9. Z ghetta blog: Autorka, čtyřiadvacetiletá studentka psychologie Veronika Pořízková, ze všeho nejraději peče miniaturní dezerty, tzv. cupcake. Kromě inspirace na pečení dalších cukrovinek zde naleznete návod, jak si připravit třeba dýňové gnocchi s houbovou omáčkou.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama
Zprávy
  • Domácí
  • Zahraničí
  • Ekonomika
  • Datavize
  • Auto
Názory
  • Komentáře
  • Podcasty
  • Na Dotek
  • Podivné zločiny
  • Co z tebe bude?!
Sport
  • Fotbal
  • Hokej
  • Tenis
  • Motorismus
  • Biatlon
  • Ostatní sporty
Spotlight
  • Video
  • Den v 60 sekundách
  • Historky z placu
  • Zpátečka
  • Politické bizáry
  • My, kdysi
Kultura
  • Film a televize
  • Hudba
  • Klasická hudba
  • Literatura
  • Divadlo
  • Umění
Lifestyle
  • Magazín
  • Žena
  • Bydlení
  • Cestování
  • Foto
  • Kvízy
Speciály
  • Chytré Česko
  • My a deziformace
  • Vize město
  • Porodnictví
  • Změna směru
  • BeNative
Tiráž  |  Napište nám  |  RSS  |  Hlavní zprávy do e-mailu

Centrum.cz  |  Atlas.cz 1999 – 2025 © Economia, a.s.  |  O nás  |  Všechny služby  |  Volná místa

Inzerce  |  Služby firmám  |  Všeobecné podmínky  |  Cookies  |  Nastavení soukromí  |  Ochrana osobních údajů  |  Zpracování osobních údajů  |  AV služby a přístupnost  |  Nápověda

Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.