Zpěvák Karel Gott má třetí dceru

red, čtk
30. 4. 2006 13:37
Praha - Šestašedesátiletý zpěvák Karel Gott se dnes stal potřetí otcem. Jeho přítelkyně Ivana Macháčková ráno porodila holčičku.

"Jmenuje se Charlotte Ella Gottová," uvedl server iDnes.

Charlotta se narodila v 06:29, váží 3,28 kilogramu a měří 51 centimetrů. Třicetiletá maminka i dcera jsou v pořádku. Gott byl u porodu přítomen.

"Prožíval jsem to vlastně celý den a noc, až vlastně do těch půl sedmé, kdy jsem u toho se rozhodl být. Takže jsem to celé, dá se říct, prožil s Ivanou, se vší podporou, jak to má být. Viděl jsem něco, co jsem v životě live neviděl. A to umocnění je v tom, že je to moje. Že vidím, jak prostě ten človíček spatří svět a je můj," svěřil se zpěvák agentuře ČTK.

Karel Gott má z předchozích vztahů dvě dospělé dcery - dvaatřicetiletou Dominiku a osmnáctiletou Lucii. Ženatý však nebyl ani jednou.

Jméno pro miminko vybírali rodiče dlouho a společně. Ve jménu Charlotte se podle Gotta skrývá i jeho křestní jméno, druhé jméno vypovídá o jeho lásce k jazzu a odkazuje na jazzovou královnu, zpěvačku Ellu Fitzgeraldovou.

Gott nevyloučil, že si s přítelkyní pořídí ještě jedno dítě. "Přemýšlím o tom, já si myslím, že to rozhodně nekončí, že budu o něčem ještě uvažovat," uvedl.

Několikanásobný Zlatý a Český slavík se drží na špici pop-music téměř půl století. Vyučil se elektromontérem v ČKD v Praze-Vysočanech. Po amatérských začátcích v kavárnách Alfa a Vltava začal v roce 1959 zpívat s orchestrem Karla Krautgartnera. Rok nato byl přijat na Státní konzervatoř v Praze, kde vystudoval operní zpěv. Gott má na svém kontě téměř 150 dlouhohrajících zvukových nosičů.

Také rád maluje. Při jeho prodejní výstavě v květnu 1999 v Praze byl například obraz Obdiv a závist prodán za 1,4 milionu korun.

 

Právě se děje

Další zprávy