Willis: Ať je z Měsíčního svitu film!

22. 7. 2006 9:30
Los Angeles - Bruce Willise zasáhla nostalgie. Touží po filmové verzi úspěšného seriálu Měsíční svit, který odstartoval jeho kariéru.

Herec by si v ní pochopitelně rád také zahrál, proto nabádá hollywoodské bosse, aby mu to umožnili. "Nikdo už teď takové komediální role nepíše. Je těžké vymyslet postavu jako Addison," postěžovala si jednapadesátiletá akční hvězda.

V seriálu se Willis objevil po boku Cybill Shepherové. Její postavu, bývalou modelku, nechal její agent na holičkách; nezůstalo jí nic jiného než dům a prodělečná detektivní agentura vedená právě laxním bohémem Davidem Addisonem.

"Když jsem četl scénář Měsíčního svitu, pomyslel jsem si: Toho chlápka znám. Vím jak uvažuje," vzpomíná herec.

Teď mu prý producenti ukazují mnohem víc scénářů akčních filmů, thrillerů a hororů než komedií. "Nikdo se prostě nechce chopit téhle výzvy a vytvořit vtipné figury a dialogy," podotkl herec.

Foto: http://www.brucewillis.com/

Role soukromého očka Davida Addisona v populárním seriálu mu přinesla slávu a v roce 1987 také prestižní televizní cenu Emmy. A záhy začala jeho dlouhá a úspěšná kariéra s převahou akčních hrdinů.
   
K tomu nejslavnějšímu, Johnu McLaneovi, se zřejmě zanedlouho vrátí ve čtvrtém pokračování Smrtonosné pasti. Tři předchozí díly dodnes vydělaly bezmála osm set milionů dolarů.

Plánování nového dílu je prý už v plném proudu, producent Arnold Rifkin nyní hledá vhodného režiséra; podle některým zdrojů se jeví nejvhodnějším kandidátem Len Wiseman, v jehož filmografii je například Underworld.

 

Právě se děje

Další zprávy