Vysmívaný muzikál Boba Dylana končí

kul
11. 11. 2006 14:00
New York - The Times They Are A-Changin´ je tak špatný, že vás dokonce donutí zapomenout na to, jak dobré písně předvádí...
Foto: SONY BMG

To ve své recenzi na muzikál, který vznikl na motivy písní Boba Dylana, napsal kritik Wall Street Journal. A přidali se k němu další recenzenti: "Poslední srdcervoucí epizoda broadwayské reality soap opery má název Jak skvělý písničkář k příšernému představení přišel..."

Teď už oni ani další diváci nebudou zklamaní. Inscenace, která měla premiéru teprve 26. října v Brooks Atkinson Theater, končí. Stane se tak 19. listopadu a všemi je to považováno za ránu z milosti. Muzikál nepřežil ani šedesát repríz a na těch odehraných stejně chyběli diváci. Ztráta producentů je okolo 8,5 milionů dolarů.

The Times They Are A-Changin´
The Times They Are A-Changin´ | Foto: www.nytimes.com

The Times They Are A-Changin´prý zničilo veškerou sílu Dylanových písní zarámovaných do příběhu mladého muže pracujícího v cirkuse. Režisérkou a choreografkou přitom byla uznávaná Twyla Tharp, která už dříve podobným způsobem zpracovala písně Billyho Joela, Davida Byrneho nebo Franka Sinatry.

Osud dylanovského muzikálu je podobný hudebním divadlům, která představila písně jiných populárních ikon: muzikálu Lennon postaveném na písních Beatles nebo Good Vibrations podle songů Beach Boys.

 

Právě se děje

Další zprávy