Vsaďte si, kdo dostane Českého lva

ČTK
22. 2. 2006 18:00
Praha - Největšími favority sázkařů na zisk Českého lva jsou film režiséra Bohdana Slámy Štěstí, herci Tatiana Vilhelmová a Pavel Liška.
Získá Pavel Liška Českého lva za film Štěstí?
Získá Pavel Liška Českého lva za film Štěstí? | Foto: Aktuálně.cz

V pobočkách sázkové kanceláře Tipsport na Štěstí vsadilo 99 procent sázejících. Stejně často lidé věřili i Vilhelmové. Více než tři čtvrtiny lidí vsadily na jejího hereckého partnera Lišku. Stejné favority na získání filmových cen Český lev měla i sázková kancelář Chance.

Film režiséra Slámy je podle bookmakerů Tipsportu největším favoritem cen, má kurz 1,30. Další nominované snímky Sluneční stát a Příběhy obyčejného šílenství mají kurzy 5 a 6. Kurz Lišky na vítězství v kategorii nejlepší herec je u Tipsportu 1,65.

Ivan Trojan má nominaci za film Příběhy obyčejného šílenství a kurz 2,50. Třetím nominovaným je Jan Tříska za snímek Šílení s kurzem 7.

Velkou favoritkou je i Vilhelmová s nízkým kurzem 1,25. Další nominované Vilma Cibulková a Eva Holubová mají vyrovnané šance s kurzy 5,50 a 6.

Favorité u bookmakerů kanceláře Chance byli stejní a měli podobné kurzy: na Štěstí byl vypsán kurz 1,25, na vítězství Lišky kurz 2,00 a na prvenství Vilhelmové kurz 1,15.

V pobočkách Tipsportu mohou lidé na vítěze Českého lva sázet až do 25. února, kdy budou sošky za filmovou tvorbu předány. Chance sázky na filmové ceny zastavila začátkem týdne.

 

Právě se děje

Další zprávy