Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Moooi Carpets - koberce, které mění virtuální realitu ve skutečnost

komerční článek
13. 10. 2015 15:20
V moři tradičně tkaných koberců z Blízkého východu nebo Skandinávie a jejich napodobenin se vynořila zlatá rybka, která umí splnit každé přání.
Foto: komerční sdělení

Moooi Carpets nabízí vše, co byste mohli chtít od podlahové krytiny nové generace.

Foto: Komerční sdělení

Toužíte si navrhnout vlastní vzor koberce? Chcete asymetrický tvar? Netypický odstín? Všechno je možné! Holandská značka interiérového vybavení Moooi uvedla na trh nový brand Moooi Carpets a s ním revoluční kolekci koberců Moooi Signatures navržených předními světovými designéry. Můžete tak kráčet po surrealistických květinách, mořských řasách, kaleidoskopických krystalech či zátiších od starých holandských mistrů. Tyto jedinečné atraktivní koberce doslova obléknou jakýkoli interiér, dodají mu dynamiku i výraz, zateplí jej a ztiší provoz v něm.

Spoluzakladatel značky a její hlavní designer Marcel Wanders tvrdí, že ve světle fantaskního on-line designu je realita současných interiérů nudná. Značka Moooi Carpets využívá nejnovější technologie tisku přímo na koberec v doposud nejvyšším rozlišení, aby dosáhla neomezené škály barev a vzhledů, od fotorealistických až po 3D abstraktní vzory. Vzory a barvy Mooooi Carpets tak dokáží přenést virtuální svět do reality.

Foto: Komerční sdělení

Kolikrát už jste viděli koberec, který se vám líbil, ale jeho barevnost nebyla to pravé? Kolekce Moooi Works je tou nejlepší odpovědí. Formát, barvy i jejich odstíny, vzor a jeho velikost, to vše lze přizpůsobit. Stačí si vybrat vzor z knihovny, určit jeho rozměry a tónovat ho přímo v počítači krok za krokem. Stačí pár kliknutí myší a ideální koberec je na světě. Zlatá rybka Moooi Carpets opravdu plní každé přání. I to virtuální.

Přijďte si vybrat do showroomu Bulb a potěšit své smysly!

www.bulb.cz

 

Právě se děje

Další zprávy