Novinky minulého týdne utržily nejvíc

reuters, RiK
30. 1. 2006 10:00
Los Angeles - Víkend přinesl velký pohyb v žebříčku návštěvnosti amerických kin. Na špici se dostaly hned dvě novinky z minulého týdne.
Hrdinové akčního snímku Underworld: Evolution
Hrdinové akčního snímku Underworld: Evolution | Foto: Sony Pictures

Nejlépe si vedlo druhé pokračování komedie Big Momma's House s Martinem Lawrencem v hlavní roli. Ten vydělal za poslední tři dny 28 milionů dolarů.

Na druhém místě s tržbou 14, 1 milionu dolarů se umístil rodinný film Nanny McPhee, příběh o chůvě, která si v domě svých chlebodárců pomáhá magií.

Na místě třetím je novinka z minulého týdne, pokračování filmu Underworld s podtitulem Evolution. Underworld z roku 2003 vyprávěl akční příběh o odvěkém boji upírů s vlkodlaky. I v novém pokračování hraje hlavní roli herečka Kate Beckinsale. Film během víkendu vydělal 11, 1 milionu dolarů.

Čtvrtým nejnavštěvovanějším filmem byla další novinka - Annapolis, snímek z prostředí námořní akademie. Šesté místo patří tolik diskutované Zkrocené hoře (6, 4 milionu), která za pět týdnů v distribuci vydělala více než 50 milionů dolarů.

V první desítce se drží již šestý týden i Letopisy Narnie, které jsou s 4, 4 miliony na devátém místě. Celkově už vydělaly 227, 8 milionů.

 

Právě se děje

Další zprávy