Najdi si vraha, nabízí televize

Reuters
10. 3. 2007 10:00
Los Angeles - Americká Spike TV odvysílá reality show, ve kterém amatérští detektivové řeší kriminální případy ze skutečného života.
Foto: Aktuálně.cz

Kabelová televize chystá desetidílný pořad Murder (Vrah) na letošní léto v přestávce mezi novými díly Kriminálky New York. Novinka dobře zapadá do její dramaturgie orientované hlavně na muže středního věku - teď nabízí wrestlingové zápasy, závody aut, špionážní seriály a noční striptýz.

Všechny díly uvede ostřílený kriminalista Tommy Le Noir z Texasu. Dvěma skupinám představí do posledního detailu skutečný případ vraždy tak, jak k němu přišli policisté placení z daní.

Soutěžící pak musí zrekonstruovat místo činu, shromáždit důkazy, určit podezřelé a setkat se s lékařem, který oběti vystaví pitevní protokol.

Na rozluštění případu mají 48 hodin. S výsledky pátrání seznámí Le Noira, který pak odhalí, co se ve skutečném případu stalo. Tým, který najde vraha, anebo se k němu co nejvíc přiblíží, bude moci svým jménem zaštítit charitativní sbírku na pomoc obětí násilných trestných činů.

 

Právě se děje

Další zprávy