Letní Prima obslouží diváky v Baru

Irena Hejdová Irena Hejdová
26. 5. 2006 15:00
Televize - TV Prima se rozmáhá na poli reality show. Čekání mezi Vyvolenými a Trosečníkem zkrátí divákům letní Bar.
Foto z jedné ze zahraničních reality show Bar
Foto z jedné ze zahraničních reality show Bar | Foto: Prima

Moderátorem Trosečníka se podle nejnovějších informací stane Marek Vašut. Bude provázet soutěžící, které Prima momentálně vybírá, pořadem i jejich dobrodružstvím. Na ostrově s nimi stráví měsíc.

Vašut podle svých slov účast v show nejdřív odmítl, obával se prý, že půjde o parodii natáčenou na Máchově jezeře. Po informaci o tom, že natáčení proběhne na opuštěném ostrově v Pacifiku, prý ale souhlasil. "Zavěsil jsem a začal si brousit mačetu."

Trosečník
Trosečník | Foto: Aktuálně.cz

Zatímco v Trosečníkovi na soutěžící nejspíš čekají drsné nástrahy v podobě krokodýlů, tropického horka a podobných vychytávek, v další chystané reality show Bar bude pohodička.Bar bude letní formát, vysílat se začne každodenně od 10. července.

Jeho dvanáct účastníků bude pobývat v prostoru Baru v pražských Žlutých lázních. Soutěžící budou obsluhovat zákazníky, vedle Baru budou bydlet ve speciálním bytu. Oproti jiným reality show tedy nebudou odříznuti od diváků, diváci se naopak budou moci na ně přijít podívat, nebo se jimi nechat obsloužit.

Na účast v Baru není vyhlašován casting. Část osazenstva Baru budou tvořit známé osobnosti, část vytipované osoby, které se ale na obrazovce objeví poprvé. Také Bar stejně jako Trosečník vzniká podle úspěšného zahraničního formátu, na který Prima získala českou licenci. 

 

Právě se děje

Další zprávy