Jolieová má dceru, za fotky chce miliony

ČTK, kul
29. 5. 2006 12:40
Londýn - Zrodila se hvězda, hlásají titulky. Řeč je o dcerce hvězdného páru Angeliny Jolieové a Brada Pitta. Narodila se v sobotu v Namibii.
Slavný pár v Davosu
Slavný pár v Davosu | Foto: Reuters

V noci 27. května v Namibii v Africe uvítala Angelina Jolieová a Brad Pitt svou dceru Shiloh Nouvel Jolieovou-Pittovou. Žádné další informace nebudou poskytnuty, uvedla v oficiálním prohlášení mluvčí Brada Pitta v Los Angeles.

Lékař namibijské kliniky Welwitschia, který si nepřál být jmenován, ujistil svět, že Angelině i dítěti se daří dobře a porod proběhl bez komplikací. Holčička se údajně narodila císařským řezem.

Angelině dokonce popřál i její otec Jon Voight, se kterým se čtyři roky nestýká. "Je to úžasné. Jsem nesmírně šťastný. Miluji je a přeji jim všechno štěstí na světě," prohlásil Voight.

Paparazzi mají smůlu

Podle mluvčí veřejnost zatím neuvidí žádné fotografie malé Shiloh Nouvel - což ovšem nebrání spekulacím, podle nichž je "malá Brangelina krásná brunetka po mamince a má nosík po tátovi".

Herečka v Pákistánu
Herečka v Pákistánu | Foto: Reuters

Namibijská vláda, která už malé Shiloh Nouvel nabídla občanství, přijala všemožná opatření, aby Jolieové a Pittovi poskytla maximální soukromí a ochranu před pozorností paparazziů.

Kolem přímořského hotelu, kde Angelina s Bradem před porodem pobývali, zavedla přísná bezpečností opatření a odmítala poskytnout vízum zahraničním novinářům, pokud neměli písemné povolení od Jolieové a Pitta, že smějí o porodu jejich dítěte psát.

Nemocnici obklopila policie, která nepouštěla do budovy novináře ani fotografy - několik jich zadržela a zabavila jim pořízené snímky.

Podle britského listu The Independent hodlá pár prodat práva na první fotografie za 5,4 milionu dolarů, které poté poskytne na charitativní účely.

 

Právě se děje

Další zprávy