Vondráčková: Kvaska? Dřina jako blázen

jps, gra
26. 2. 2007 9:19
ON-LINE - Herečka a zpěvačka odpovídala čtenářům webu Showbizz.cz hlavně na to, jaká byla její role v Kvasce, novém filmu manželů Landových.
Lucie Vondráčková na slavnostní premiéře.
Lucie Vondráčková na slavnostní premiéře. | Foto: Lukáš Bíba

"Hodně se tancovalo a zpívalo. Z toho filmu je znát, že to všechny bavilo. Ale byla to dřina jak blázen," prozradila mimo jiné v on-line rozhovoru.

 

CELÝ ON-LINE NAJDETE NA KONCI ČLÁNKU 

 

Zároveň si pochvalovala spolupráci s Landovými. "Film jsem viděla už asi čtyřikrát. Líbí se mi filmy, který - když vyjdete z kina -  působí pozitivně. Tenhle takovej je. Dan a Mirjam jsou skvěle sehraní, to se mi líbí."

 

Vondráčková si zahrála i v novém Jakubiskově filmu Love Story Bathory. "Je to velkolepá věc. Z natáčení jsem ještě teď zmrzlá jak rampouch, ale stálo to za to. Pan Jakubisko je mág," napsala čtenářům.

Vondráčková, která v březnu slaví 27. narozeniny, loni bodovala s albem Boomerang, jež několik týdnů zcela ovládlo české prodejní hitparády. Ve filmu Kvaska si zahrála femme fatale - muzikálovou hvězdu Karin. Do té se zamiluje hlavní hrdina příběhu, uprchlý vězeň Micky.

Po útěku z vězení zúčastní konkurzu na muzikál; uspěje a cvičí, ale krátce před premiérou představení ho dostihne policie. "Film je moc hezkej, na nic si nehraje, je to prostě takovej film," říká Daniel Landa a dodává, že vedle své ženy se kvůli tomu, jakou práci odvedla, cítí jako břídil.

Ve filmu si zahráli i Matouš Rajmont, Vladimír Marek, Jiří Korn, Jiří Datel Novotný či sám Landa v postavě Franty.

Lucie Vondráčková na slavnostní premiéře filmu Kvaska.
Lucie Vondráčková na slavnostní premiéře filmu Kvaska. | Foto: Lukáš Bíba

Scénář prý vznikl velice rychle. Byla polovina května loňského roku a režisérka Mirjam Landa chtěla točit ještě v létě. Začala psát s tím, že se ve snímku objeví jen malý počet herců a natáčet se bude "jen" na DVD. Vlastně prý ani nebyla ambice, že film uvidí někdo jiný než rodina.

Nakonec ale s pár stránkami scénáře v ruce začala verbovat herce. Podařilo se jí sehnat Martina Tomsu alias Mickyho, Vondráčkovou i Jiřího Korna.  

Odpovězeno: 26. 02. | 12:56Autor: Jíťa

Otázka: Jíťa Ahojky Lucí,seš báječná a moc ti to sluší. Konečně si aktualizovala svoje stránky.Už sem se těšila co je u tebe novýho.Píšeš tam o mailech tak sem se chtěla zeptat na jakej takovej ti můžu napsat.Kdo napsal tu Tichou dohodu?Chtěla bych vědět o čem to je jestli si to přečíst.Měj se fajn

Lucie Vondráčková: Napsal ji Kazan, fakt si to přečti. A diky :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 12:58Autor: [email protected]

Otázka: Ahoj Lucko, jsi clovek,kterej na sobe umi pracovat a to se musi ocenit...Myslim,ze dneska uz je v Tvem pripade kompletne strhnuta nalepka protekcniho ditete,mluvi za Tebe tvoje prace a vsestrannost.Chystas se v lete nekam na jazykovej pobyt, nebo budes kompletne zahrnuta praci?

Lucie Vondráčková: Makám na muzice a určitě se chystá spousta dalšich věcí. Ale radši mluvím až o tom, co je hotový. Takže teď novej videoklip - jmenuje se Hej lásko velká :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 12:59Autor: mina

Otázka: Zdravím, chci se zeptat, kdy plánujete rodinu ? Jste asi o dva roky mladší než já a do mě rodiče pořád hustí, že už bych měla mít dítě, že jsem v 29 letech už stará a že bude pozdě. Jsem z toho na nervy, protože se na děcko vůbec necítím, tak se ptám všude možně, tak i Vás. Mějte se !!

Lucie Vondráčková: Taky jsem pod palbou :-) Ale ne doma, tam jsou v pohodě. Spíš všude kolem mají milion starostí. Tak zatněte zuby a já to zkusím taky :-) Držím palce.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:00Autor: Raulik

Otázka: Čau Lucko,včera jsem tě viděl v pořadu nikdo není dokonalý a dost hustě jste tam šli do pana Chaloupky s tím kinder vejcem,už dlouho jsem neměl u tv takovej vejtlem jako jsi měla ty a nedokázala jsi přestat...díky že jsi ukázala že jsi normální člověk se smyslem pro humor!A jinak,jak se máš?Měj se!

Lucie Vondráčková: Ahoj, já si na to jenom vzpomenu a musím se smát...Bylo to hrozně fajn :-)))))))

Odpovězeno: 26. 02. | 13:01Autor: nika

Otázka: Ahoj,Lucy,čeho by jsi chtěla v životě dosáhnout?jaký je tvůj cíl?

Lucie Vondráčková: Mám ráda sny, ony se všechny nevyplní, ale baví mě za nimi jít. Je to někdy docela těžký a člověk dělá chyby a zas když se to podaří, tak se energie vrací jako BOOMERANG :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:02Autor: merlin

Otázka: Je radost na tebe koukat.Takovych skvelych mladych herecek jako jsi ty moc neni.V cem ted hrajes a kde je te mozno videt.

Lucie Vondráčková: Jééé děkuju:-)Zajdi do kina na Kvasku, to je teď nejnovější želízko v ohni.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:04Autor: [email protected]

Otázka: Preju hodne uspechu v dalsi praci a ocenuju,ze ve svete showbusinessu neopominas vzdelani. Myslim, ze prave prichazi doba, kdy teprve ukazes vsechny stranky svy vsestrannosti a ja Ti preju,aby sis to co nejvic uzila,za praci kazdymu nalezi odmena, zaslouzis si ji.Hodne stesti,uspechu a ZDRAVI.Tomas

Lucie Vondráčková: No Tomáši, když jsem psala rigorózní práci, tak jsem mlela z posledního. Mám radost, že to mám hotový. Držím palce těm, co je to teprve čeká, nevzdávejte se :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:05Autor: Jenny44

Otázka: Dobrý den,máte velmi krásný hlas a jste i dobrá herečka.Jsem vaše fanynka dlouhá léta.Chci se zeptat,jak se Vám hrálo v novém českém filmu "Kvaska" a jaká je paní Landová jako režisérka.Děkuji za odpověď.

Lucie Vondráčková: S Mirjam se známe už z Tajemství, vážím si jí - takže ji na place poslouchám jak hodinky :-) teď záleží na vás jestli na Kvasku přijdete.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:06Autor: Martin

Otázka: Ahoj. Je mi 29 a moc rad posloucham tvoje album Bumerang. Diky za nej a uz se moc tesim na dalsi. Martin

Lucie Vondráčková: To jsem ráda, dva roky po Boomerangu to přijde :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:07Autor: IRONEX

Otázka: Čau Lucko,chcem vedieť aký máš vzťah k nám Slovákom? Máme u teba šancu? Ak ano tak ti posielam číslo na mobil 774 717 007. Pa želám ti veľa úspechov a nech ti to ešte hodne dlouho spíva.

Lucie Vondráčková: Nedávno jsem zrovna byla na Slovensku. Bylo to perfektní a možná že už jsi slyšel novou písničku skupiny Taktici, už se těším, až zas přijedu. Jo a za mobil dík :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:09Autor: paja

Otázka: ahojky lucko, mam te rada jako zpevacku uz z doby kdy si vydala kazetu MARMELADA,drzim moc palecky v dalsích letech, mas ted jakeho pejska, mívala si kokra. Kvasku mam v planu shlednout tento tyden, jak se ti libilo natáčení?

Lucie Vondráčková: Hodně se tancovalo a zpívalo, herecký věci jsme měli nazkoušený dopředu. Z toho filmu je znát, že to všechny bavilo.Ale byla to dřina jak blázen! Dej pak vědět, až to uvidíš. Díky. :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:10Autor: pívo

Otázka: Ahoj,zdravím.film jsem jeste nevidel,ale strasne se tesim.kombinace Danovi hudby a Tvuj hlas je zajimava.tesim se!!!

Lucie Vondráčková: No to jo :-) Použili jsme moje alikvótní tóny a do toho ty jeho drsný kytary :-) Trochu hudba z Marsu, ale funguje to :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:12Autor: Skung

Otázka: Nemas obcas chut jit se jen tak projit nebo nekam na kafe a vedet, ze jsi neviditelna? Ze te nikdo nepozoruje neukazuje na tebe a tak?

Lucie Vondráčková: Mě ale baví si s lidma povídat, nejezdím autem. Super je metro :-) A když chci být neviditelná, tak si dám sluchátka a do nich Stinga. A ty?

Odpovězeno: 26. 02. | 13:13Autor: Roman Albach

Otázka: Ahoj Lucko,
snad ti můžu tykat (jsem stejný ročník):-) Jen chci říct, že ti moc fandím. Jsi skvělá herečka a zpěvačka. Máš neuvěřitelnou jiskru a charisma. Snad jen, jaká je tvoje nejoblíbenější herečka (nechci radit, ale mohla by to být Romy Schneider :-)) Hezký den.

Lucie Vondráčková: Chodím teď dost do kina. Určitě si nenech ujít Deja vu. A hodně se mi líbí všechny filmy s Meryl Streep, umí se měnit. To je perfektní. :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:15Autor: lenka

Otázka: ahojky lucko, moc se mi libi tvuj novy učes, jak ses rozhodla, že daš dlouhou hřívu pryč, moc ti to sluší, ale plánuješ zase dlouhý vlasy? diky:-)

Lucie Vondráčková: Poslední dobou mě plánovat nebaví :-) Věci vždycky přijdou, když maj. Ale teď když je venku vítr, jsou tyhle vlasy fakt super, dělaj si co chtěj :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:16Autor: Eva

Otázka: Ahojí LUCKO.Včerjší Nikdo není dokonalý bylo super,dlouho jsem se tak nenasmála...Kvaska super Tajemství jakby smet...co dodat?snad jen otázka...jak jsi se dostala ke spolupráci s Danem?

Lucie Vondráčková: Byli se s Mirjam podívat na Excalibru. Čarovala jsem tam jako Morgana a asi jsem je začarovala :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:17Autor: Dita

Otázka: Dobrý den Lucie,
jen Vám chci napsat, že jste moc fajn.Dobrá zpěvačka i herečka.Vzdělaná.Vybočujete z té řasy rádoby celebrit a to je fajn.Přeji hodně úspěchů.Dita29let

Lucie Vondráčková: Děkuju Dito.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:18Autor: Dája

Otázka: Moc fandím lidem kteří něco dokázali, takže také tobě. Víc než film Kvaska mě bude zajímat Čachtická paní, protože toto téma byť v knižní podobě jsem hltala už jako dvanáctileté děvče.
Více se mi u tebe líbily dlouhé vlasy, nepomýšlíš na návrat?

Lucie Vondráčková: Zrovna máme za sebou postsynchrony. Je to velkolepá věc. Z natáčení jsem ještě teď zmrzlá jak rampouch, ale stálo to za to. Pan Jakubisko je mág.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:20Autor: merlin

Otázka: Premyslela jsi nekdy nad tim,ze by jsi mohla byt povazovana za sexsymbol?

Lucie Vondráčková: To by se asi musel někdo překouknout :-) Jsem normální holka a vyhovuje mi to tak. Sexy ať jsou krasavice :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:20Autor: Marcela

Otázka: Ahoj Lucko, moc ti celá rodina fandíme a už se těšíme až budou dávat nový film "Kvaska" u nás v kině. Přeji vše nej, nej do dalších nových pracovních i osobních úspěchů

Lucie Vondráčková: Díky moc. Pozdravuj doma a ať se vám film líbí.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:21Autor: Eva

Otázka: Ahoj Lucko, mým spolužákem je Tvůj velký obdivovatel Tomáš. Měl vby takový sen, zatančit si s Tebou na maturitním plese 22.3.07. Byla bys ochotná a splnila mu jeho nej přání?

Lucie Vondráčková: Jéé to je škoda :-) Ten den určitě nejsem v ČR. Teda vlastně delší dobu, tak ho prosím pozdravuj a ať to na parketě pěkně roztočí. :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:23Autor: zuzana

Otázka: Ahoj Lucko,
jsi v současném uspěchaném světě moje jasná hvězdička. Shodli jsme se s mamkou(je jí 50),že víš co chceš, jednak vzděláním a jednak tím co hraješ a zpíváš.Moc držím palce a přeji hlavně zdraví.Dík za to co děláš a čím se s námi dělíš.

Lucie Vondráčková: Zuzko děkuju moc, přeju úspěšný zpomalování denodenního rytmu :-) Někdy je to těžký, ale vy to s mámou zvládnete.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:24Autor: Jana

Otázka: Dobrý den Lucko,
obdivuji Vaši vitalitu - chci se zeptat - učíte se rychle?Použiváte při učení nějaké mnemotechn.pomůcky?Když se točí film,musíte již text perfektně znát nebo můžete zčásti improvizovat?

Lucie Vondráčková: Dobře se učí fyzika při kraulu v bazénu a jiný texty od půl osmý do osmi :-) Zkuste to fakt to funguje :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:25Autor: Raulik

Otázka: Čauky jéé zrovna tě hrajou v rádiu to je dobrý :-)) chtěl jsem se tě jeětě zeptat jak se ti líbilo natáčení snowboarďáků a co jsi říkala tomu jak Jirka Mádl nechtěně vylil tu polívku na toho pána na ksiftík:-)))) a umíš na prkně???moc ti to tam sluší měj se hezky díky za odpovědi ahoj

Lucie Vondráčková: To bylo hrozný!!!!! Ten pán se fakt zlobil :-) Na prkně jezdím, ale ještě radši tancuju :-) Už jsi viděl Kvasku? :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:25Autor: Kopretinka

Otázka: Ahoj,Lucacku.Vsichni Te chvali za vlasy,tak se nebudu opakovat.Pochvali Te taky Tvoje teta za takove uspechy,jake slavis?

Lucie Vondráčková: Ne.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:27Autor: Jana

Otázka: Ahoj Luci, nemáš někdy strach, že tě ten nápor práce a aktivit jednou zničí? Jak to všechno zvládáš? To nechápu :-)

Lucie Vondráčková: Nedělám věci, který mě nebavěj. Nebo se o to aspoň snažím. Takže strach nemám. Jedině ten, o kterým zpívám v písničce :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:28Autor: kama

Otázka: caukys jak dlouho ti trvalo naučit se na boardu? Diky za odpově´d...fandim ti

Lucie Vondráčková: Padala jsem tři dny a pak to už bylo ke koukání :-) Ale jezdím spíš jak trochu prdlej delfín. Nic moc elegantního :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:29Autor: Klaudie

Otázka: Ahojky lucinko moc by me zajimalo jak se ti libilo v moravskem \krumlove na vanocnim odpoledne??jsi skvelej clovicek!:-) moc ti fandim ...doufam ze nam neodjedes pryc na dlouho celymu fanwebu se po tobe bude moc stejskat:) kam to vubec jedes? |A zustanes tu aspon na narozky?? diky zatim klaudie

Lucie Vondráčková: Bylo mi tam s váma hezky. Na narozky už budu fuč :-) Měj se hezky

Odpovězeno: 26. 02. | 13:30Autor: Dagmar

Otázka: Chtěla jsem se Vás zeptat, jak se Vám spolupracovalo s Danielem Landou a jeho ženou?
Chystám se na film do kina a už se moc těším.
Co na film říkáte Vy, jak na Vás zapůsobil?

Lucie Vondráčková: Viděla jsem ho už asi čtyřikrát. Film ne Dana :-) Líbí se mi filmy, který když vyjdete z kina působí pozitivně. Tenhle takovej je. Dan a Mirjam jsou skvěle sehraní, to se mi líbí.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:31Autor: Raulik

Otázka: Kvasku jsem ještě neviděl,chystáme se s přítelkyní do kina tak asi zajdem,máme rádi české filmy a tebe si nenecháme ujít neboj :-)) hele a když se ten pán tak zlobil proč si se tak nenápadně smála? :-)))))) vypadalo to jako by měl Jirka dostat přes pusu..

Lucie Vondráčková: To bychom nedopustili. Jirka je nedoktnutelný kámoš :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:32Autor: Dominika

Otázka: Ahoj Lucinko! Chci se Tě zeptat kdy vyjde muzikál Tajemství na DVD? Mamka na něm byla a já jsem nemohla:'-(Moc mně to mrzelo, tak bych ho chtěla vidět aspoň na DVD.Mám jen CD s hudbou a umím všechny písničky naspaměť! Jsi skvělá, měj se ahoj

Lucie Vondráčková: Ahoj Dominiko, Tajemství by mělo vyjít někdy na podzim. Je to hrůza, jak vždycky věci, na který se těšíme, dlouho trvají. :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:34Autor: Alan Ptáček

Otázka: ahojky Lucko, obdivuji tvuj zajem o znakovy jazyk. Chtel bych se zeptat, kam s tim chces dosahnout a kdy te muzeme (uzivatele znakovky) videt v projevu prave ve znakovem jazyce (snad v nejake pisnicce? :-)....Zdravi lektoruv syn

Lucie Vondráčková: Alane, moc prosím pozdravuj tátu, teď se na hodinu nedostanu. Pan Ptáček je nejlepší učitel jakýho jsem v životě potkala, až přijedu nastoupím do znakovky znovu. Moc zdravím oba. Lucka

Odpovězeno: 26. 02. | 13:35Autor: Honza

Otázka: Proč teta nechválí? se nemusíte? Mno nic, nebudu se ftom šťourat=)

Lucie Vondráčková: Správně. :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:36Autor: marie

Otázka: AHOJ LUCKO.VE KTERÝCH MUZIKÁLECH HRAJEŠ?

Lucie Vondráčková: V Excalibru, a pak je tu činohra. V Brně v Bratrech Karamazových a v Richardu III. v Celetný. No a teď v Kvasce. :-) Přijd se mrknout.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:38Autor: merlin

Otázka: Jaky mas vztah ke zviratum?Co kone?

Lucie Vondráčková: Máme teď dvě kočky. Vlastně víc. Chodí k nám totiž snad všechny z okolí. A pak je tu ještě náš kokřík, co vypadá jako Méďa Béďa. :-) A mám ráda tuleně a sýkorky a lední medvědy. A těch je mi teď líto. :-(

Odpovězeno: 26. 02. | 13:39Autor: Redd

Otázka: Ahoj Lucko,
líbí se mi vždy tvoje optimistická nálada, jen se ale přiznám, že bych tě někdy rád viděl třebas v nějakém vážnějším filmu, nechtěla by sis zahrát třebas v thrilleru? :)) Přiznám se, jsem vyznavač temněji laděných filmů, vidět tě někdy v něčem takovém by mohlo být dost dobré :)

Lucie Vondráčková: Tak si počkej na Bathory. To se ti bude asi líbit. :-) Já se bála už při natáčení :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:40Autor: Radek

Otázka: Zpíváš ráda Vítr? ;-) Super písnička!

Lucie Vondráčková: Vítr dodává energii. Čím víc ho zpívám, tím víc mě baví. :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:41Autor: [email protected]

Otázka: Ahoj Lucko-už jako malou s Marmeládou jsi mne zaujala,ale tato spolupráce s Landovými Ti,myslím,sedne,že?!Martin

Lucie Vondráčková: Jak ulitá :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:42Autor: ROMAN SVARC

Otázka: AHOJ LUCKO JAK TI TE DIVADLO DOBRE NEBO SPANE TED NIKIM CHOTIS ANO NEBO NE ZAVOLEJ 737443249

Lucie Vondráčková: DIVADLO JDE FAJN DEKUJU. SEM TAM S NEKYM CHODIM :-) DEKUJU ZA TEL.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:43Autor: HONZA K.

Otázka: Ahoj Lucko! Na Miss Junior jsi byla úžasná...

Lucie Vondráčková: To spíš ty Missky :-) Ale ta akce byla povedená. Děkuju a hezký pondělí

Odpovězeno: 26. 02. | 13:44Autor: niklovka

Otázka: Lucko, přestože jsem poněkud starší než vy, je mi přes 40, moc se mi líbí Vaše písničky, protože mají příběh. Moc Vám přeji, aby se Vám stále dařilo a abyste měla vždycky blízko sebe nějakou tu spžízněnou dušičku a někoho, o koho byste se mohla v těžkých chvílích opřít. Přeji moc úspěchů.

Lucie Vondráčková: Hodně mi na textech záleží. Vždycky to tak bylo. A příběh v písničce je pro mě alfa omega. Takže děkuju moc.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:45Autor: Honza K.

Otázka: Lucko? Kolik vážíš?

Lucie Vondráčková: Ani nevím. Pořád tak nějak stejně a ty?

Odpovězeno: 26. 02. | 13:46Autor: Tom

Otázka: Ahoj, moc se mi líbil film Kvaska je opravdu vydažený! Moc ses mi tam líbila. Na jak dlouho nás opouštíš? Jsem slyšel, že někdy odjíždíš. Tom z FW

Lucie Vondráčková: To jsem ráda, že se ti Kvaska líbí. Jedu proto, abych dostala vítr do plachet, pak mě totiž čeká pracovní supermarathon :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:48Autor: dan

Otázka: ahoj lucko!jsem tvůj fanoušek.vždycky se mi líbila tvá otevřenost a odvaha se kterou prezentuješ své názory,které nejsou skoro nikdy konformní.navíc se s tebou shodnu na spoustě věcí. kdybych tě potkal,rád bych si popovídal.co bys tomu řekla,stává se ti to u cizích lidí často?

Lucie Vondráčková: Nějak super odvážná si moc nepřipadám, ale jsou mi celkem fuk módní věci. A tak jdu svoji cestou, to mě baví nejvíc. Třeba se někdy potkáme.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:50Autor: tina

Otázka: Dobry den Lucie chtela bych se zeptat jak jste spokojena se svym zivotem a co by jste pripadne zmenila? Hezky den

Lucie Vondráčková: Šíleně ráda cestuju, baví mě cizí jazyky a sport. Praha se mi líbí, v Čechách je to nej. A jen bych sem jednou do roka přivezla moře. Ale jen na chvilinku. I Vám hezký den.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:52Autor: Petra

Otázka: Ahoj Lucko, i já přeji mnoho úspěchů v osobním a profesním životě a pochopitelně hlavně pevné zdraví. Zajímalo by mě, jak zvládáš domácnost, když jsi stále tak pracovně vytížena a zda "nezanebáváš" své blízké.
Měj krásný den a nezapomínej v tom shonu sama na sebe.

Lucie Vondráčková: Na kámoše nezapomínám a naše rodina je super. Děkuju moc a zkusím si na sebe sem tam vzpomenout. Jak říkáte. :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:53Autor: petra haratkova

Otázka: ahoj lucko strašně se mi líbí tvoje písničky chystáš nějakou novou desku

Lucie Vondráčková: Jasně že chystám. Ale teď se ještě mrkni na novej klip s Filipem Blažkem. Měl by běžet v televizi a taky vyšel na Kliperangu to je DVD. :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:54Autor: [email protected]

Otázka: Vidím, že odpovídáš jen na příjemné otázky...Zeke

Lucie Vondráčková: Jo? A tys napsal nějakou nepříjemnou? :-)

Odpovězeno: 26. 02. | 13:56Autor: orel

Otázka: Potkal jsem Vás kdysi na dětském filmovém festivalu ve Zlíně a zdáte se pohodový typ holky. Čeho si ve své kariéře nejvíce ceníte a čeho nejvíce v živote? A jaký máte smysl života?

Lucie Vondráčková: Taková hloubka, takhle v pondělí. Cením si lidí, kteří se mnou celou tu dobu jdou. Taky těch, kteří umí změnit názor. Maj totiž odvahu nemyslet si to, co jim někdo jiný předkládá. :-)Smysl života? To je cesta.

Odpovězeno: 26. 02. | 13:59Autor: Ája

Otázka: Já nemám otázku,
jen díky, jsi fajn...a fandím Ti...
Ahoj

Lucie Vondráčková: Vy jste byli taky fajn. Děkuju za hezký otázky. A pádím zase do víru velkoměsta. Ať se vám dneska podaří co potřebujete a přijďte do kina. :-) Vaše Lucka a taky www.lucievondrackova.cz

 

Právě se děje

Další zprávy