V KINĚ Nový Hřebejk, knězův baby boom i dokonalý Tom Cruise

V KINĚ Nový Hřebejk, knězův baby boom i dokonalý Tom Cruise
ZAKÁZANÉ UVOLNĚNÍ. Po loňských Líbánkách neopouští režisér Jan Hřebejk téma svatby, a tak se na začátek června chystá komedie založená na divadelní hře, kterou napsal Petr Kolečko. Toho mohou diváci znát díky oblíbeným seriálům Čtvrtá hvězda nebo Okresní přebor, s nímž tento film sdílí sportovní rétoriku názvu. Pro Hřebejka to může znamenat nový impuls, když netočí podle Jarchovského nebo Viewegha. Jsme zde svědky rituálu unesení nevěsty ženichovým svědkem. Shodou okolností je jím žena a společně skončí v putyce, kde jim barmanka připraví koktejl Zakázané uvolnění, který lehko odstraní zábrany. V jedné z vedlejších rolí ženicha vystupuje Ondřej Sokol. V kinech od 5. června 2014.
Zakázané uvolnění - podívejte se na ukázku z filmu.
NA HRANĚ ZÍTŘKA. Zvykli jsme si v letní sezóně vídat jednoho filmové pokračování za druhým, a tak je vzrušující, když se přeci jen najde originální námět, obzvlášť když zahraniční i tuzemské reakce jsou velmi pozitivní. Režíruje Doug Liman, který před lety nastartoval trilogii o agentovi Jasonu Bourneovi, a v hlavních rolích vystupuje hvězdný Tom Cruise a nadějná britská herečka Emily Blunt. Obě postavy zastihneme v jeden z mnoha dnů válečného konfliktu s vesmírnými vetřelci, kteří provedli obligátní invaze na Zemi. Voják Toma Cruise je nasazen do boje, záhy však umírá. Nečekaně přitom procitá na začátku toho samého dne a situace se začne opakovat donekonečna. Umožňuje mu ale zdokonalovat se a najít cestu k poražení nepřítele. V kinech od 5. června 2014.
Na hraně zítřka - podívejte se na ukázku z filmu.
Foto: Aktuálně.cz
Marie Dostálová
2. 6. 2014 8:23
Vybrali jsme filmy, které mají premiéru v červnu v českých kinech. Podívejte se.

Fotogalerie - V červnu dorazí do kin akční sci-fi Na hraně zítřka, Transformers: Zánik, české snímky Všiváci nebo Zakázané uvolnění či chorvatská komedie Knězovy děti. Zábavný animovaný snímek čeká i na děti v podobě pokračování Jak vycvičit draka 2.

Anotace a trailery napoví, na co vyrazit do kina!

 

Právě se děje

Další zprávy