TV tipy:Past na Ježíška i Helen Huntovou

Irena Hejdová Irena Hejdová
24. 12. 2006 9:00
TV TIPY - Nastávají nevinné pohádkové orgie pro holčičky, chlapečky i babičky s dědečky. Po čem všichni společně se ženami touží?
Tři oříšky pro Popelku
Tři oříšky pro Popelku | Foto: Aktuálně.cz

O přízeň publika se dnes opět přetahují především princezny. Pyšná s tou, která má zlatou hvězdu, zúčastní se Šípková Růženka i adeptky na tento post: Popelka a krásná Maruška, jejíž otec Byl jednou jeden král. Premiérově odvysílá Česká televize pohádku Anděl Páně, jejíž čerti strašili diváky už nějakou dobu z upoutávek.

z filmu Cesta do pravěku
z filmu Cesta do pravěku | Foto: Česká televize

S čerty nejsou žerty - Nova 09.35

Z pohádek stojí za to zmínit i Bočanovu čertovskou taškařici o mládenci Petrovi, který se skamarádí s podřízeným samotného Lucifera. Jenže s čerty nejsou žerty, jak zjistí nejen hrdinova zlá macecha, která ho vyhnala z domova po otcově smrti, ale i vyzývavá kráska Angelína. Šťastný konec obstará její krásná a hodná sestra Adélka.

Cesta do pravěku - Prima 11.25

Při čekání na zlaté prasátko mohou diváci vzít zavděk tyranosaurem a vydat se na dobrodružnou cestu do pravěku. S partičkou zvídavých chlapců ze Zemanovy Cesty do pravěku, která dodnes oprávněně okouzluje malé i velké včetně Davida Bowieho. Kam se hrabe Jurský park na film z roku 1952.

Po čem ženy touží
Po čem ženy touží | Foto: TV Nova

Past na Ježíška - ČT1 16.55

Děti jsou ale zvídavé i dnes, jak dokazuje snímek Past na Ježíška, v němž pátrá Vašek se svou mladší sestrou po tom, kde se tenhle dealer dárků vůbec vzal. A existuje vůbec? To zjistí ti, kdo se budou dívat na filmovou povídku s nečekaným koncem, kterou natočil Karel Janák  ještě předtím, než se vrhnul na teenagerské komedie.

Po čem ženy touží - Nova 22.00

Komedie s Helen Huntovou, Melem Gibsonem, Alanem Aldou a marketingově reklamní  zápletkou založenou na tom, že muži ani kreativci nevědí, co ženy chtějí. V tomto případě je hrdinou šovinistický hajzlík Nick, jehož nadřízenou se stává ambiciozní Darcy. Následně Nick po úrazu začne slyšet, co si ženy myslí, což mu pomůže mnohé kampaně udělat a mnohé pochopit

 

Právě se děje

Další zprávy