Tv tipy:A co Murray?Schová se do sklepa?

Irena Hejdová Irena Hejdová
28. 12. 2006 9:00
TV TIPY - Vladimír Menšík a líné mezidobí by dnes neměli diváky ukolébat. Pod povrchem se cosi skrývá a Silvestr to ještě není.
Pytlákova schovanka
Pytlákova schovanka | Foto: TV Nova

Pytlákova schovanka - Nova 12.55

Fričova komediální parodie z roku 1949 si utahuje z románků z červené knihovny. Vypráví srdceryvný příběh krásné blondýnky z lesní samoty a velmi sympatického milionáře. Jako ústřední dvojice excelují Hana Vítová a Oldřich Nový v sebeironické roli vznešeného milovníka.

A co Bob? - Nova 15.20

Bill Murray se stal novým miláčkem filmového publika poté, co zazářil ve filmech Ztraceno v překladu, Život pod vodou,  Kafe a cigára nebo Zlomené květiny. Hvězda Krotitelů duchů je podobně a vtipně neodolatelná i v komedii A co Bob? - kde hraje psychiatrického pacienta, který pronásleduje na každém kroku svého lékaře v podání Richarda Dreyfusse.

A co Bob?
A co Bob? | Foto: TV Nova

Skleněný dům - Nova 21.30

Okolo sice zuří zábava s Vladimírem Menšíkem a Nova dává od 20 hodin českou komedii Století s tebou mě baví svět. Ale abychom si snad nemysleli, že život je jen legrace, nasazuje pak psychologický thriller o dětech, které se ocitly ve smrtící pasti.

Dva sourozenci se po smrti rodičů dostanou do péče laskavých pěstounů a luxusního domu ze skla a kovu; jenže nejpozději poté, co je zamknou do sklepa, diváci správně vytuší, všechno je jinak A to je nebudeme strašit programem ČT2, kde běží od 21.40 film Pomocník o rozpadu měšťanské rodiny.

 

Právě se děje

Další zprávy