TV tipy: Tři okouzlující lamači srdcí

Irena Hejdová Irena Hejdová
29. 12. 2006 8:00
TV TIPY - Johnny Depp, Oldřich Nový v nejslavnější roli plus Nastěnčin Ivánek. Jasné znamení, že dnes už Silvestr není daleko.

Střihoruký Edward - 11.10 Nova

Který snímek Johnnymu Deppovi vynesl slávu ještě předtím, než přišel na svět hrdinný kapitán Jack Sparrow z pirátů z Karibiku? Přece střihoruké nevinné monstrum a nejrychlejší kadeřník na světě, který v roce 1990 okouzlil nejen Winonu Ryderovou, ale i diváky na celém světě. Pod vedením filmového snílka Tima Burtona.

Kristián
Kristián | Foto: Aktuálně.cz

Kristián - 13.05 Nova

A kdo by neznal Kristiána? Přes den úředník cestovní kanceláře Alois Novák se mění se soumrakem ve lva salónů a gentlemana každým coulem až na tu chybičku, že ubohé dámy rád nechává k ránu v barech. Pak se ale jedna vzepře a v té chvíli skvostná Fričova komedie z roku 1939 dostává ty správné grády. Neboli, jak se tenkrát říkalo

Mrazík - 20.00 Nova

Klasika českých televizí před koncem roku v našich tipech nemůže chybět. Stotisíce Čechů prostě musí poklikáté už zasednout k obrazovkám, aby se znovu dozvěděli, že Nastěnka je to nejnaivnější děvče pod sluncem, Ivánek na tom není o nic líp a Marfuša funguje jako nejlepší louskáček ořechů na světě.

 

 

Právě se děje

Další zprávy