TV tipy: Jak na Nový rok...

Irena Hejdová Irena Hejdová
1. 1. 2007 9:00
TV TIPY - Souboje v primetimu a filmové poklady ukryté co nejblíže půlnoci. Televize nezklamaly ani dnes.

Dotek motýla - 10.05 ČT2
Ranní kocovinu zpříjemní Dotek motýla. Československý televizní film z roku 1973 natočil Juraj Herz a jde o adaptaci Turgeněvovy povídky Trojí setkání. V romantickém příběhu mladého šlechtice, který na karnevalu zahlédne krásnou dívku, jež se mu zdá povědomá, excelují Jana Brejchová s Petrem Čepkem

Primetime - ČT, Nova, Prima, 20.00
Kocovina alkoholická se hrozí zvrhnout v kocovinu televizní, aspoň v novoročním souboji primetimů. ČT1 nasazuje televizní premiéru Hřebejkova Horem pádem.

Zazie v metru
Zazie v metru | Foto: Aktuálně.cz

Nova do boje vysílá Julii Robertsovou v romantické komedii Pretty Woman a Prima pro změnu Leonarda di Capria a Kate Winsletovou v Titanicu. Jen  ČT2 si jede ve své linii a kdo ví, co chce říci záznamem komické opery Lazebník sevillský.

Zazie v metru - ČT2 22.45
Okouzlující filmovou adaptaci románu Raymonda Queneaua natočil slavný režisér Louis Malle. Vypráví o malé holčičce, která se svým strýčkem Gabrielem v podání Philippa Noireta poznává Paříž a její tajemství.

Pravdivá romance - Nova 0.30
Scénář Quentin Tarantino, režie Tony Scott, hrají Christian Slater a Patricia Arquettová to je Pravdivá romance, která neodolatelně snoubí gangsterské téma s romantikou v příběhu milenců Clarence a Alabamy.

 

Právě se děje

Další zprávy