Nahradí agenta Cruise agent Brad Pitt?

jps
26. 9. 2006 15:14
Londýn Podle britského tisku si v chystaném čtvrtém pokračování Mission: Impossible nezahraje Tom Cruise, ale Brad Pitt.
Brad Pitt - stane se nejlépe placeným hercem všech dob?
Brad Pitt - stane se nejlépe placeným hercem všech dob? | Foto: Reuters

V Paramount Pictures prý Pittovi udělali nabídku, kterou nelze odmítnout. Hollywoodské studio totiž v boji se svým bývalým chráněncem Tomem Cruidem přitvrdilo.

Nejenže šéfové studia odmítli Cruisovi prodloužit smlouvu a po čtrnácti letech se s ním rozloučili - podle deníku The Daily Mail s ním navíc nepočítají ani pro natáčení čtvrtého dílu Mission: Impossible.

A aby toho nebylo málo: nejenže Cruise vytlačí z populární filmové série, Pitt by podle The Daily Mail měl dostat rekordní honorář ve výši čtyřiceti milionů dolarů. To by z něj udělalo nejlépe placeného herce všech dob.

"Celé je to stále přísně tajné, ale udělali Bradovi nabídku, kterou nelze odmítnout," cituje deník The Daily Mail svůj anonymní zdroj. "Není pochyb o tom, že se tak z Brada Pitta stane největší a nejlépe placená hvězda na světě," odtušil ještě zdroj.

Brad Pitt
Brad Pitt | Foto: Aktuálně.cz

O tom, že jsou zdroje tohoto deníku dobře informované, vypovídá i fakt, že The Daily Mail informoval o obsazení Daniela Craiga do role nového Bonda několik měsíců dříve, než se to dostalo do světa oficiálními cestami.

Pokud mají novináři z The Daily Mail pravdu, pak se také ve čtvrtém díle Mission: Impossible vůbec neobjeví Cruiseova postava agenta Ethana Hunta. Scenáristé mu dopřejí klid se svou ženou a namísto něj do akce vypustí agenta nového.

První tři díly Mission: Impossible vydělaly po světě skoro 1,5 miliardy dolarů, přičemž zatím poslední díl byl tím nejméně úspěšným.

 

Právě se děje

Další zprávy