Langmajer s Bočanovou nastoupí do reklamní agentury

Irena Hejdová Irena Hejdová
23. 3. 2008 17:00
Martin Kotík opět zasahuje jako režisér
Vy nám taky, šéfe!
Vy nám taky, šéfe! | Foto: Bontonfilm

Praha - Vystudovaný producent Martin Kotík se už dlouho snaží prorazit i na poli režie. Za sebou má zatím dva filmy - Pánskou jízdu a Všechno nejlepší. Oba spojuje odpor kritiky, průměrná návštěvnost a podivný smysl pro humor.

Kotíkovi se přesto nadále daří zaujmout financéry, a tak letos světlo světa spatří už jeho třetí komedie. Jmenuje se Vy nám taky, šéfe! a první klapka padla na začátku března.

"Film se odehrává v současné Praze a diváky zavede do atraktivního prostředí prestižní reklamní agentury," říká Kristina Maixnerová z Bontonfilmu.

Vy nám taky, šéfe!
Vy nám taky, šéfe! | Foto: Bontonfilm

S Kotíkem navzdory úrovni jeho snímků spolupracují oblíbení čeští herci - v Pánské jízdě z roku 2004 se objevil Martin Dejdar, Ondřej Vetchý či Josef Abrhám, ve Všechno nejlepší pak Jan Dolanský či Viktor Preiss.

I Vy nám taky, šéfe! je plné známých jmen. Hrají tu Václav Vydra, Iva Janžurová či Jiří Langmajer, objeví se tu i řada televizních tváří - Sandra Nováková, Mahulena Bočanová, Michal Novotný nebo celebritka Zuzana Belohorcová, nechybí Marek Vašut.

Film s podtitulem Čím hůř, tím líp vypráví podle tvůrců o partě mladých lidí, kterým do klína spadla životní šance. Tkví v tom, že prestižní reklamní agentura Mráz Media najímá nové zaměstnance a spolupracovníky. Hrdinové se tak vrhnou do práce v reklamě, aniž tuší, co tato práce vlastně obnáší.

Vy nám taky, šéfe!
Vy nám taky, šéfe! | Foto: Bontonfilm

Vydra ztvární vlastníka agentury Ivana Mráze, Mahulena Bočanová ředitelku a Iva Janžurová účetní ze staré školy.

"Vy nám taky, šéfe! je především o tom, že i slabší mohou zvítězit, pokud opravdu chtějí a snaží se o něco, na čem jim opravdu záleží. A také o tom, že některé věci musíte udělat, i když víte, že jsou nebezpečné a nemají takřka žádnou naději na úspěch," zní anotace k  filmu, která jako by poněkud vystihovala i Kotíkův tvůrčí postoj.

Točit se bude do první půlky dubna, premiéra je plánována už na letošní říjen.
 

 

Právě se děje

Další zprávy