Christina Ricci se léčí z nymfomanie

Jakub Morc
5. 1. 2007 0:00
Los Angeles - A protože jí sex opravdu chybí, její léčba musí být důkladná. Na konci února bude přivázaná k řetězu poslouchat blues.
Foto: Aktuálně.cz

Film Black Snake Moan napsal i natočil Craig Brower (Hustle & Flow) a do hlavních rolí obsadil Samuela L. Jacksona (Pulp Fiction, Kill Bill), Christinu Ricci (Ospalá díra) a Justina Timberlakea.

Stárnoucí bluesman Lazarus v podání Jacksona jednou vynáší koš a najde Rae čili Christinu Ricci ležící na zaprášené cestě jen v kalhotkách a minitričku končícím centimetr pod prsy. I když umlácená skoro k smrti, má pořád choutky.  Na co?

Na to, co každá nymfomanka. Rae je dvaadvacet a jako malá se stala obětí domácího násilí, opakovaně byla zneužívaná. Výsledek je ovšem opačný než obvykle: protože komplex ze sexu rozhodně nemá.

Věřící Lazarus ji zdemolovanou na prašné cestě rozhodně nenechá neležet. Vezme ji k sobě do dřevěného domku a postará se o ni,  jak se na pravověrného bluesmana sluší a patří.

Foto: Aktuálně.cz

Jenže Rae představuje problém, jakmile se v malém městečku v Tennessee z neznámých příčin objeví - a to hlavně pro Lazara, protože i on sám má něco za sebou.  Už minulost vyměnil za Boha, a teď tohle.  Nějaká holka , která chce pořád jen X O X O, to nejde, řekne si. A jeho "způsob léčby" slečny, které v onom městečku nikdo neřekne jinak než ta nenasytná,  je opravdu specifický.

Na oficiální trailer k Black Snake Moan se podívejte ZDE. A pokud se někomu nelíbí, ZDE si může vytvořit vlastní a zúčastnit se s ním soutěže o ten vůbec nejlepší vyrobený v "domácí dílně".

Rae přivázaná k řetězu opravdu trpí a Lazarus nevypadá, že by jí dopřál to, po čem touží. Vše se navíc komplikuje, když se po Rae začne shánět její milenec Ronnie alias Justin Timberlake, který měl být vyslaný jako mírová pomoc Spojených států do Iráku.

Foto: Aktuálně.cz

Snímek Black Snake Moan má ve Spojených státech premiéru 23. února. Známé jsou i první termíny uvedení ve Velké Británii, Austrálii a Francii, česká premiéra zatím stanovena nebyla.

Atmosféru filmu, kterému přes několik strašidelných a srdcervoucích scén i v zásadě vážné téma nechybí podle prvních ohlasů ani vtipný podtext, dobře doplňuje bluesová hudba, která vyjde na soundtracku 30. ledna - měsíc před světovou premiérou.

O sedmnáct skladeb - převážně remakeů blusové klasiky jako  Stack-O-Lee, Black Snake Moan, Just Like A Bird Without A Feather a Alice Mae - se postarali Jackson, R.L. Burnside, The Black Keys, The North Mississippi Allstars, Jessie Mae Hemphill, John Doe, Outrageous Cherry, Bobby Rush a Precious Bryant. Chybět nebudou dialogy z filmu.

 

 

Právě se děje

Další zprávy