Fanoušci: Streisandová nás podvedla!

ČTK, gra
22. 6. 2006 12:45
New York - Před několika lety příznivci Barbry Streisandové zaplatili "celé jmění" za její "naprosto poslední" vystoupení. Teď oznámila nové turné.

Někteří z rozzlobených přiznivců nevylučují dokonce žalobu na svou milovanou hvězdu, jež ohlásila konec s koncertováním v roce 1999.

Nedávno však přišla s tím, že chystá vystoupení na letošní podzim. K nápadu vyrazit na šňůru prý přivedly čtyřiašedesátiletou zpěvačku dobročinné úmysly; část peněz půjde na charitu.

"Potřebujeme více podpory od jednotlivců, abychom mohli bojovat s nebezpečnými klimatickými změnami. Důležitá je i podpora vzdělanosti a zdravotnictví," vysvětlila už před časem novinářům.

Vstupenky na nové turné zpěvačky a herečky Streisandové předčily svou cenou všechny dosavadní rekordy - včetně lístků na koncerty popové královny Madonny.

Zatímco nejvyšší cena vstupného na Madonnino současné turné se pohybuje kolem 360 dolarů (asi 8 tisíc korun), vstupenky na Streisandovou jsou k mání od 100 do 750 dolarů (2250 až téměř 17 tisíc korun).

Dvacítka koncertů po Spojených státech následuje po vydání alba Guilty Pleasures, které se na trhu objevilo loni v září. Při koncertech v říjnu a listopadu bude se Streisandovou vystupovat mužský popklasický kvartet Il Divo.

 

Právě se děje

Další zprávy