Pokračování seriálu Euforie se zpozdí, scénář není hotový

26. 3. 2024 8:13
Pokračování seriálu Euforie se zpozdí, scénář není hotový

Třetí řada oceňovaného seriálu ze světa dospívajících a drogově závislých Euforie se zpozdí a dost možná nestihne ani rok 2025. Napsal to server The Hollywood Reporter, podle nějž tvůrce Sam Levinson s televizí HBO stále vymýšlejí, kam se postavy posunou. Podle webu Variety.com scénář není hotový a herci se začínají přeorientovávat na jiné projekty.

První dvě řady Euforie měly premiéry v letech 2019 a 2022. Natáčení té třetí bylo nejprve odložené kvůli loňské stávce hollywoodských scenáristů a herců, později štáb zasáhlo úmrtí herce Anguse Clouda, který hrál drogového dealera Feze. Tvůrce seriálu Sam Levinson se mezitím věnoval vlastní minisérii Idol, která však na HBO skončila po první řadě.

Euforie mezitím zrodila několik dalších hvězd. Představitelka hlavní role Zendaya momentálně slaví úspěch ve sci-fi sáze Duna, Sydney Sweeney účinkovala ve filmech S tebou nikdy nebo Neposkvrněná, Jacob Elordi byl hvězdou snímku Saltburn. A všichni dostávají další nabídky, které nemohou dál odkládat. "HBO a Sam Levinson dělají vše pro to, aby divákům dodali výjimečnou třetí řadu Euforie. Než se tak ale stane, naši žádaní herci se mohou pustit do dalších projektů," uvedla čerstvě mluvčí televize.

Jacob Elordi nedávno v talkshow Jimmyho Fallona žertoval, že třetí řada se bude muset odehrávat hodně v budoucnosti. "A měli by si pospíšit, jinak mě budou muset omladit a budu se před kamerou šourat jako dědek," okomentoval šestadvacetiletý herec fakt, že už bude zřejmě neudržitelné, aby hrdinové Euforie také ve třetí řadě stále chodili na střední školu. The Hollywood Reporter k tomu dodává, že spousta původně středoškolských seriálů jako Beverly Hills 90210 nebo Glee zápasilo s tím, kam se mají postavy vyvíjet po maturitě, což na pokračování Euforie vytváří další tlak.

 

Právě se děje

Další zprávy