V KINĚ Burtonovy oči, erotické stíny, žlutá houba a pedofil

V KINĚ Burtonovy oči, erotické stíny, žlutá houba a pedofil
BIG EYES. Tvorba Tima Burtona v posledních letech kvalitativně upadá, a to ať jde o animovaného Frankenweenieho (2012), nebo hrané Temné stíny (2012). V životopisném dramatu Big Eyes režisér tentokrát neangažoval svého dvorního herce Johnnyho Deppa, ale obsadil Amy Adams a Christopha Waltze, kteří hrají manželský pár. Film vypráví o velkém podvodu ve světě umění. Lákadlem může být, že Adams za svůj výkon nedávno získala Zlatý glóbus. V českých kinech od 5. února.
Big Eyes – podívejte se na ukázku z filmu.
SPONGEBOB VE FILMU: HOUBA NA SUCHU. Bizarní dobrodružství mycí houby Spongeboba a jeho nerozlučného kamaráda Patricka, který je mořskou hvězdicí, už podruhé v historii neuvidíme na televizních obrazovkách, nýbrž v kinech. Zatímco první film z roku 2004 byl stejně jako seriál zhotoven v klasické dvojrozměrné animaci, nyní se Spongebob popere s dimenzí navíc. Jako obvykle se ústřední zápletka bude točit kolem ukradeného receptu na báječný Krabí hambáč, který tentokrát odcizí pirát Hambivous (Antonio Banderas). V českých kinech od 5. února 2015.
SpongeBob ve filmu: Houba na suchu – podívejte se na ukázku z filmu.
Foto: Aktuálně.cz
mds
2. 2. 2015 14:31
Jaké filmy mají v únoru premiéru v českých kinech? Vybrali jsme pro vás desítku titulů napříč žánry. Podívejte se na ukázky.

VIDEO – V únoru můžete v kinech zhlédnout nový film oblíbeného režiséra Tima Burtona nazvaný Big Eyes.

Milovníci žluté houby si nenechají ujít animovaný snímek SpongeBob ve filmu: Houba na suchu.

Angelina Jolie se coby režisérka představí Nezlomným, což je drama z druhé světové války.

Padesát odstínů šedi podle stejnojmenného knižního "porna pro matky" slibuje vášeň a erotiku.

Představí se i kontroverzní dokument Danielův svět o pedofilovi a pedofilní české komunitě, který uvidí i prestižní festival Berlinale.

Český film Kobry a užovky režiséra Jana Prušinovského nabídne Kryštofa Hádka v hlavní roli.

Ukázky napoví, na který film zajít!

 

Právě se děje

Další zprávy