Nové trailery: Hobit, Soderbergh, Spielberg a Frodo

MD
8. 11. 2012 21:24
Podívejte se na čtyři nové trailery
Hobit láká novým tv spotem
Hobit láká novým tv spotem | Foto: Warner Bros.

Praha - Další nová ukázka z filmu Hobit: Neočekávaná cesta je z britské televize. Minutové video připomíná, že již lze koupit lístky v předprodeji a také nabízí nové záběry s trpaslíky u stolu v Bilbově domě. Očekávaná fantasy má v Česku premiéru 13. prosince. Světová premiéra se odehraje ve Wellinghtonu již 28. listopadu.

Hobit bude trilogií, jejíž druhá část s podtitulem The Desolation Of Smaug (Šmakova pustina) dorazí do našich kin 12. prosince 2013. Hobit: Cesta tam a zase zpátky uzavře ságu 17. července 2014. Hobita režíruje Peter Jackson, který za sebou má veleúspěšného Pána prstenů podle literární předlohy J. R. R. Tolkiena.

Hobit je natáčen na nejnovější 3D kamery a snímán rychlostí 48 fps místo standardních 24. Příběh prvního filmu je zasazen do Středozemě stejně jako Pán prstenů. Hobit se odehrává 60 let před Společenstvem prstenu. Mladého Bilba ztvární Martin Freeman (seriál Sherlock), čaroděje Gandalfa si opět zahraje Ian McKellen. Hobit ve filmu putuje s třinácti trpaslíky na výpravu k Osamělé hoře, jejíž cílem je získání pokladu, který ukradl drak Šmak.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Soderberghovy Vedlejší účinky

Tvůrci psychologické dramatu Side Effects (Vedlejší účinky), které režíruje Steven Soderbergh (Nákaza, Bez kalhot) zveřejnili první trailer. Snímek, který vypráví o nebezpečných lécích, jež začne žena užívat kvůli úzkostným stavům, které pociťuje s blížícím se návratem manžela z vězení.

Napínavý trailer začíná ukázkami ze šťastného manželství a postupně potemňuje a nabízí útržky z vypjatých rozhovorů, které střídají záběry na blíže nespecifikované vedlejší účinky léků. Režisér do hlavních rolí obsadil herce, s kterými již spolupracoval dříve - Channinga Tatuma (Bez kalhot), Catherine-Zeta Jonesovou (Traffic - nadvláda gangů) a Juda Lawa (Nákaza). Trio ústředních postav doplňuje Rooney Mara (Muži, kteří nenávidí ženy). Do českých kin snímek dorazí 4. dubna 2013 a do amerických 8. února téhož roku.

 

Horor s Frodem

Podívejte se na první necenzurovaný trailer k remaku hororu Maniak z roku 1980. Video ukazuje hodně brutality a nahoty. V hlavní roli Elijah Wood (trilogie Pán prstenů). Režie se ujal Franck Khalfoun, který točil například Neodvratnou pomstvu a hrál ve filmech Noc s nabroušenou břitvou nebo Piraňa 3D. Do českých kin snímek dorazí 7. února 2013.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Spielbergovo politické drama se blíží

Britský deník Guardian zveřejnil nový mezinárodní trailer na očekávané drama Lincoln režiséra Stevena Spielberga. 16. amerického prezidenta hraje Daniel Day-Lewis. Ač není rozpočet filmu příliš vysoký, je rozhodně nač se těšit. Trailer nabízí dramatické dialogy a vypjatou atmosféru. Česká premiéra filmu je stanovena na 17. ledna 2013.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Očekáváte s napětím filmové novinky?

 

Právě se děje

Další zprávy