Keanu Reeves zažívá comeback. Nesmrtelný herecký sympaťák se může stát superhrdinou

tst tst
30. 7. 2019 16:46
Po úspěchu třetího dílu akční série John Wick, který česká kina uvedla před dvěma měsíci, stále častěji zaznívá, že jeho představitel Keanu Reeves zažívá comeback. Čtyřiapadesátiletá hvězda sci-fi trilogie Matrix z přelomu tisíciletí pak dlouho nedostávala příliš výrazných rolí. Nyní je Reevese plný internet. Dokonce se pro toto kariérní znovuzrození vžil termín Keanu Renaissance, což lze přeložit jako keanusance.

Marvel

Stane se Keanu Reeves superhrdinou? Kevin Feige, producent a tvůrčí mysl superhrdinské franšízy v čele s Avengers, známé jako Marvel Cinematic Universe, nedávno připustil, že hercovo jméno se objevuje při přípravě "skoro každého filmu, který děláme".

A režisér Joe Russo, který se svým bratrem Anthonym natočil poslední dva díly Avengers, ve společné debatě s režisérem Kevinem Smithem prohlásil, že by Reeves byl skvělý představitel Moon Knighta. Což je hrdina nadaný mocí egyptských božstev, také českým čtenářům známý z podařeného komiksu Zmrtvýchvstání, jejž napsal slavný komiksový scenárista Warren Ellis.

Dlouho se spekuluje, že právě tento hrdina by měl filmem či seriálem rozšířit marvelovský svět. Jiní tvrdí, že Reeves by byl výtečný jako Mr. Fantastic v nové verzi snímku o superhrdinském týmu Fantastic Four.

Vůbec nejvíce se ale hovoří o tom, že Keanu Reeves dostal nabídku do filmu The Eternals, který by se měl do kin dostat příští rok a dále se v něm představí Angelina Jolieová, Salma Hayeková či Richard Madden, známý rolí Robba Starka ze seriálu Hra o trůny.

 

Právě se děje

Další zprávy