Další Piráty nazpívá Depp a Bono

ČTK, kul
9. 8. 2006 10:00
Los Angeles - S písní na rtech vstoupí Jack Sparrow do třetích Pirátů z Karibiku. Sekundovat mu bude Bono, Keithe Richardse omlouvá jeho slavný pád ze stromu.

Třetí pokračování Pirátů z Karibiku se stále ještě natáčí, hudební doprovod však je již na světě.

A nemá ho na svědomí nikdo jiný než představitel hlavní postavy kapitána Jacka Sparrowa Johnny Depp, který pro film spolu s dalšími známými interprety nazpíval námořnické písničky.

Brazilský prezident Nestor Kirchner a Bono
Brazilský prezident Nestor Kirchner a Bono | Foto: Aktuálně.cz

Právě představitel hlavní postavy kapitána Jacka Sparrowa byl iniciátorem myšlenky natočit k závěrečnému dílu soundtrack s námořnickými písničkami.

Kromě herecké hvězdy, na níž stojí úspěch celé série, si hlasy pirátů zapěli zpěvák skupiny Roxy Music Bryan Ferry, folková zpěvačka Eliza Carthyová nebo frontman irských U2 Bono.

Depp si přál, aby mezi nimi byl i kytarista Rolling Stones Keith Richards, který se ve snímku objeví v roli jeho otce. Kvůli úrazu hlavy po pádu ze stromu však musel účast zrušit.

"Bylo zamluvené nahrávání s Keithem v Los Angeles, ale poté měl ten úraz," potvrzuje Carthyová. "Johnny byl velmi zklamaný, ale bál se o jeho zdraví."

Třetí díl Pirátů z Karibiku s podtitulem Na konci světa by měl do americké distribuce vstoupit 25. května 2007 . Druhé pokračování nazvané Truhla mrtvého muže je jedním z největších hitů letošního léta, válcuje kina a láme rekordy v návštěvnosti.

 

Právě se děje

Další zprávy