Aha, tak Madonna nedorazí kvůli pirátům

ČTK, Hej
3. 5. 2006 11:30
Praha - Seriál Přijede Madonna do Česka? Díl čtvrtý: zpěvačce se do zdejší kotliny nechce. A to není vše: do děje vstupuje Diana Kobzanová.

"Koncert u vás podle mého plánu nemám, jelikož ráda koncertuji v zemích, kde se nevypalují cédéčka - a v Česku to prý frčí," stojí v  rozhovoru otištěném dnes v bulvárním deníku Aha!

Podle Michala Máky z Madonniny vydavatelské firmy Warner jde ovšem o bizarní informaci, která vzhledem k věrohodnosti deníku Aha! může být minimálně zkreslená: "Standardem je, že když chce někdo rozhovor s Madonnou, tak o to žádáme my jako zástupce vydavatele," dodává. O Madonnině případném definitivním rozhodnutí neudělat koncert v Česku prý nemá žádné informace.

Foto: Aktuálně.cz

Také Petr Novák z agentury Interkoncerts se nad informací podivuje. "Nemáme žádné informace. Ani že Madonna přijede, ani že nepřijede," tvrdí.

Miroslav Graclík z deníku Aha! nicméně trvá na tom, že rozhovor pořízený Dianou Kobzanovou není žádný podvrh. Modelka prý létá jednou až dvakrát měsičně do Milána a už tu pro list udělala rozhovor kupříkladu s Jackem Nicholsonerm, tvrdí Graclík. Pod rozhovorem na webových stránkách deníku je podepsaná Diana Mužíková-Vrbová.

Každopádně pokud by mělo smysl brát tuto informaci vážně, a ne jako promoakci dotyčného listu, pak se zdá, že má Madonna mylné informace. V Česku se sice vypaluje hodně, ale podle odhadů české sekce Mezinárodní federace fonografického průmyslu IFPI ve stejném objemu jako v dalších zemích Evropské unie.

Turné k aktuálnímu albu Confessions On A Dance Floor zahájí Madonna 21. května v Los Angeles. V USA bude koncertovat do konce června, poté se přesune do Evropy. Během evrospké větve své šňůry vystoupí v Británii, Itálii, Německu, Dánsku, Francii a Nizozemsku.

Rádio Impuls koncem března oznámilo, že Madonna v Praze vystoupí na dvou koncertech 5. a 6. září v Sazka Areně; ani tehdy však tuto informaci žádný pořadatel nepotvrdil.

Stejně tak nejsou zatím známy žádné podrobnosti o dalším pokračování. Jisté je jen to, že bude.

 

Právě se děje

Další zprávy