Adele zveřejnila celý titulní song k bondovce Skyfall

Kultura Kultura
5. 10. 2012 10:51
Song Skyfall se v plné verzi představil k padesátému výročí prvního bondovského filmu
Foto: Aktuálně.cz

Londýn - Zatímco výročí manželství prezidenta Obamy nepřišlo tentokrát na nejšťastnější den, fanoušci Jamese Bonda, agenta 007, dostali dárek k padesátému výročí snímku Dr.No, první filmové adaptace špiónských příběhů Iana Fleminga.

Zpěvačka Adele na svých webových stránkách zveřejnila plnou verzi titulního songu k filmu Skyfall, jenž se v Británii dostane do kin za tři týdny.

Očekávaný track se na internetu objevil ve "stylově bondovskou" chvíli - 00:07 londýnského času. Song je zároveň k dispozici na iTunes.  

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Čtyřiadvacetiletá Adele měla sice ze začátku o projektu pochybnosti, ale nakonec u ní převládlo nadšení. „Když v průběhu nahrávání zazněly smyčce, byl to pro mě jeden z nejúžasnějších momentů v životě. Jsem si jistá, že v šedesáti si budu spokojeně česat vlasy a všem vyprávět, že jsem kdysi byla bondgirl," popisuj své pocity zpěvačka.

Skladba k třiadvacáté bondovce vznikla v hudebním studiu Abbey Road Studies v Londýně a nahrál ji 77členný orchestr.

Lehce melancholická píseň začíná slovy „Toto je konec" (This is the end) a skutečně, podle některých informací z trailerů můžeme usuzovat, že James Bond v podání Daniela Craiga zemře… Ale nenechme se oklamat. Craig má přislíbeny ještě alespoň dva další bondovské filmy a svět superpiónů, krásných žen, podlých padouchů a roztodivných vynálezů vydrží ještě dlouho po padesátce.

Čtěte také
Agent 007 James Bond má povolení zabíjet už padesát let

 

Právě se děje

Další zprávy