Adele zpívá titulní song Skyfall. Poslechněte si ukázku

Kultura Kultura
3. 10. 2012 14:45
Celá píseň k bondovce Skyfall bude k dispozici v pátek
Foto: Aktuálně.cz

Londýn - Hlas zpěvačky Adele předesílající očekávané bondovské dobrodružství Skyfall zazněl na internetu - a to pouhý den poté, co interpretka potvrdila, že píseň bude oficiálně ke stažení od pátku 5. října. Text písně napsala samotná Adele ve spolupráci s producentem Paulem Epworthem. Poslechněte si zatím 90sekundovou ukázku:

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Ač měla zprvu pochybnosti, nakonec se jí práce zalíbila. "Když jde o bondovský song, najednou zažíváte pozornost a nátlak. Ale zamilovala jsem si scénář a Paul měl pro track skvělé nápady a nakonec to nešlo odmítnout."

Několik měsíců staré dohady zpěvačka také utnula, když 1. října zveřejnila na twitteru titulní stranu, ve kterém se ukrývá text písně, k níž jsou jako autoři uvedeni Adele Adkinsová a Paul Epworth. Ten se s ní podílel už na napsání hitu Rolling in the deep.

Hlavním skladatelem hudby filmu je šestapadesátiletý Američan Thomas Newman, který složil hudbu např. k filmům Správci osudu, Černobílý svět nebo Báječný hotel Marigold. Skyfall bude do českých kin uveden 26. října. Do amerických kin snímek vtrhne už 9. listopadu. Agenta 007 již potřetí ztvární Daniel Craig a tentokrát bude jeho hlavním protivníkem Raoul, kterého hraje Javier Bardem (Hlas moře, Biutiful).

Čtěte také
Ideální volba. Bonda povede do mise píseň od Adele

 

Právě se děje

Další zprávy