Kšána mladší: Tak to vypadá v moderním řeznictví Naše maso

Kšána mladší: Tak to vypadá v moderním řeznictví Naše maso
Za pult se František Kšána poprvé postavil ve 14 letech kvůli svému otci, který je také řezník.
Přidanou hodnotou moderního řeznictví Naše maso, který provozuje společně s restauratérem Tomášem Karpíškem, je fakt, že na místě připraví cokoli, na co si zákazník ukáže.
Obchod nedaleko náměstí Republiky v Praze dýchá domáckou atmosférou, a to nejen díky nabízenému sortimentu.
Za pultem prodávají mladí lidé ve stylových zástěrách. Zobrazit 17 fotografií
Foto: Vojtěch Marek
jaz
20. 5. 2015 17:25
"Když dokážete udělat dobrou potravinu, těší vás to. Jak jsem ale dospíval, říkal jsem si, do čeho jsem se to proboha dal."
 
Mohlo by vás zajímat

Právě se děje

Další zprávy