reklama
 
 

FOTO Nejlepší restaurace Česka. Kolik vás bude stát jídlo?

17. 3. 2014 13:46
Dvě české restaurace před pár dny obhájily prestižní michelinské hvězdy. Podívejte se, jak to ve vyhlášených podnicích vypadá a kolik zaplatíte za speciality šéfkuchařů.

Praha – Místo v evropském kulinářském průvodci Michelin si udržely dvě pražské restaurace, Alcron šéfkuchaře Romana Pauluse a La Degustation Boheme Bourgeoise Oldřicha Sahajdáka.

Další ocenění rozdávali michelinští komisaři v kategorii Bib Gourmand, které dostávají kvalitní restaurace s dostupnou cenou do 850 korun. Letos jde o Aromi (Riccardo Lucque a Miroslav Gursz), Aureole (Jiří Král), Divinis (Zdeněk Pohlreich), Sansho (Paul Day) a SaSaZu (Shahaf Shabtay).

Na kolik vás v těchto restauracích přijde večeře nebo oběd? Kdo šéfuje v oceňovaných kuchyních a jaké speciality vám doporučují gurmánští odborníci?

autor: Petra Jansová, ČTK | 17. 3. 2014 13:46

Související

    Pokračujte dál

    Hlavní zprávy

    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama