Nové album Madonny vychází teď

15. 11. 2005 11:30
Londýn - Koncertem v londýnském klubu Koko dnes americká popová zpěvačka Madonna oficiálně uvede na trh své nové album s názvem Confessions On A Dancefloor (Zpovědi na tanečním parketu).

Na desátém studiovém albu sedmačtyřicetileté popové ikony se objeví 13 písní, které podle internetového hudebního serveru VH1.com přináší "vynikající zvuk diska" a kvalitní pop s hitovým potenciálem. Nové CD se nese v podobném duchu jako album z roku 1998 Ray of  Light, kde Madonna po účinkování v muzikálu Evita překvapila svěže tanečními rytmy.

Na desce je i píseň "I Love New York", jež má vyvrátit obviňování, že zpěvačka upřednostňuje Británii před Amerikou. "Důvodem, proč trávím více času na ostrovech, jsou mé děti, které tu chodí do školy. A taky manžel to tady má rád, já se jen snažím být dobrá manželka," řekla před časem hudebnímu televiznímu kanálu MTV Madonna, která žije v Británii s režisérem Guyem Ritchiem.

Madonnina deska Confessions On A Dance Floor boduje v Německu, Itálii, Rakousku a Švýcarsku hned ode dne vydání 11. listopadu na portálu iTunes, kde se okamžitě stala nejstahovanějším albem. Pilotní singl Hung Up (Posedlá) hrají rádia už od 17. října.







 

Právě se děje

Další zprávy