Krokodýli ještě stále vedou

ČTK
14. 2. 2006 12:30
Praha - Zájem o komedii Marie Poledňákové Jak se krotí krokodýli sice pochopitelně opadá, přesto film stále vede v žebříčku návštěvnosti kin.

O uplynulém víkendu jej vidělo dalších třiatřicet tisíc diváků, kteří v pokladnách 34 kin nechali 3,2 milionu korun. Celková návštěvnost tohoto snímku se podle Unie filmových distributorů blíží ke třísettisícové hranici; tržby už přesáhly třicet milionů.

Na druhém místě víkendového žebříčku návštěvnosti skončil stejně jako před týdnem americký snímek Letopisy Narnie s podtitulem Lev, čarodějnice a skříň. Třetí místo obsadila distribuční novinka, česká komedie Experti režiséra Karla Comy. Snímek Stevena Spielberga Mnichov tak odsunula na čtvrté místo.

Domácí kinematografii v první desítce reprezentuje ještě další snímek určený teenagerům. Pod názvem Panic je nanic ho natočil coby svůj celovečerní debut režisér Ivo Macharáček podle scénáře Miroslava Buberleho.

Už devatenáct týdnů se v tabulce drží Harry Potter s podtitulem Ohnivý pohár. Za tu dobu nasbíral v českých kinech přes 573 tisíc diváků a tržby přesáhly 61 milionů korun.

 

Právě se děje

Další zprávy