Linkin Park a Tori Amos vezou nové desky

jps
23. 2. 2007 16:09
Praha Červnová koncertní nabídka se rozšířila o dvě významné položky. Do Prahy míří písničkářka a Tori Amos a rockoví Linkin Park.

Zpěvačka a skladatelka Tori Amos přijede do České republiky poprvé a představí tu své nové album; vystoupí s ním 21. června v pražském Kongresovém centru.

Deska se má jmenovat American Doll Posse a fanoušci už spekulují, zda náladou i atmosférou naváže na introspektivní The Beekeeper z roku 2005, nebo jestli vyhlášená experimentátorka opět změní směr a překvapí dalším nečekaným posunem.

Její vystoupení se bude konat zhruba týden poté, co Prahu opustí jiné velké jméno mezinárodní hudební scény, američtí Linkin Park. Ti zahřmí v Sazka aréně 12. června a do Prahy se vrátí čtyři roky po vyprodaném koncertu.

Linkin Park
Linkin Park | Foto: Interkoncerts

I energičtí Linkin Park dokončují ve studiu práce na novém albu a doufají, že tak naváží úspěšný titul Meteora z roku 2003, kterého se po celém světě prodalo více než 10 milionů kopií.

Termín vydání novinky má být oznámen během několika týdnů a je jasné, že pražští fanoušci se kromě průřezu staršími hity dočkají živého provedení nových skladeb.

Na Tori Amos je možné kupovat lístky v předprodeji od 27. února za osm set korun. Pro lístky na Linkin Park se příznivci mohou vydat o měsíc později, od 30. března, a s větší sumou v kapse. Ke stání budou vstupenky k mání za 895 až 1200 korun, k sezení od tisícovky do 1595 korun. Oba koncerty pořádá Interkoncerts.

 

 

Právě se děje

Další zprávy