Islandská sopka odsouvá i McFerrinův hudební vulkán

Kultura Kultura
20. 4. 2010 9:50
Tři koncerty se posouvají z dubna na květen

Praha - Dubnové koncerty Bobbyho McFerrina v České republice jsou přeloženy na květen, americký zpěvák nemůže přiletět kvůli omezení letového provozu. 

McFerrin měl vystoupit 21. a 22. dubna v Praze a 24. dubna v Ostravě, jako náhradní termíny pro koncerty v Praze byly určeny 4. a 5. květen, ostravský koncert se koná 8. května. Zakoupené vstupenky platí i pro nové termíny.

Ferrin vystoupí 4. května v Praze v programu Jarní GALA pro Struny podzimu v Obecním domě, o den později se představí v Kongresovém centru na koncertě s názvem Bobby McFerrin a hosté, VOCAbuLarieS. Stejné vystoupení uvidí 8. května také diváci v ostravské ČEZ Areně.

Čtěte také:
McFerrin vydal slovník esperanta otevřené mysli

Poslední vstupenky na večer v Obecním domě v Praze, nově uvolněné vstupenky k stání do Kongresového centra v Praze a vstupenky na večer v ČEZ Areně v Ostravě se dále prodávají na nové termíny v síti Ticketpro. Aktuální informace budou zveřejňovány na www.strunypodzimu.cz, www.bobbyvpraze.cz a www.colours.cz.

Světovou proslulost mu přinesla skladba Don't Worry, Be Happy, která bodovala i v popových hitparádách. Šedesátiletý zpěvák McFerrin však proslul hlavně jako hudební improvizátor, je také uznávaným jazzmanem a dirigentem.

 

Právě se děje

Další zprávy