Hlas Cranberries zatím v Praze nezazní

ip
21. 11. 2007 12:00
Dolores O´Riordanová nezazpívá 26.11. v Lucerně
Foto: Ondřej Besperát, Aktuálně.cz

Praha - Charakteristický hlas irské zpěvačky Dolores O´Riordanové čeští fanoušci zatím neuslyší. Koncert bývalé frontmanky The Cranberries plánovaný na 26.listopadu do pražské Lucerny se odkládá kvůli nemoci.

Šestatřicetiletá zpěvačka na sólové dráze vystoupí v Praze zřejmě až začátkem příštího roku. Konkrétní datum ale zatím není známo - záleží to na zdraví zpěvačky a na dalších jednáních s managementem.

O´Riordanová měla dorazit v rámci evropského turné při propagaci prvního sólového alba Are You Listening?  Klip k úvodní písni Ordinary Day se točil právě v Praze.

Při koncertu pochopitelně neměly chybět ani songy Linger, Animal Instinct nebo Zombie - rockové hity podbarvené irskou melodičností, které proslavili ji i ostatní členy "Brusinek". S nimi úspěšně vystoupila v nynější T-Mobile Aréně naposledy v roce 2002.

O rok později se vydala na sólovou dráhu. Přispívala na různá alba, ale plnohodnotný debut vydala až letos.

Kapela byla založena v irském Limericku na konci 80. let.  Hned po roce, kdy přišla O'Riordanová, se dostavily první úspěchy.

O tom, zda budou už zakoupené vstupenky platit i na náhradní termín, nebo zda fanouškům pořadatelé vrátí peníze, se má rozhodnout do příštího týdne. Lístky stály v předprodeji 800 korun.

  • Informace o turné a koncertu v Praze najdete ZDE

 

 

Právě se děje

Další zprávy