Cirkusačka Pink se zranila, v Praze prý ale vystoupí

Kultura ČTK Kultura, ČTK
16. 7. 2010 12:09
Z koncertu v Norimberku byla převezena do nemocnice
Předávání MTV Video Music Awards 2009 - Pink
Předávání MTV Video Music Awards 2009 - Pink | Foto: Reuters

Norimberk  - Americká zpěvačka Pink byla ve čtvrtek večer převezena přímo z koncertu v německém Norimberku do nemocnice poté, co během vystoupení vypadla z popruhů, na nichž se vznášela nad jevištěm. Pink má v úterý 20. července vystoupit v Praze, podle pořadatelů není její koncert ohrožen.

Třicetiletá zpěvačka, jejíž vlastní jméno je Alecia Mooreová, už ze sanitky posílala na Twitter zprávy fanouškům, v nichž psala, že bude v pořádku - jen se cítí velmi zahanbená.

"Všem mým norimberským fanouškům - je mi to moc, moc, moc líto, že koncert skončil takovýmhle způsobem. Stydím se a omlouvám se. Teď jsem v sanitce, ale budu v pořádku," napsala zpěvačka, jež často zapojuje do svých koncertů cirkusácké kousky . Později dodala, že nemá nic zlomeného ani tekutinu v plicích, jen ji "všechno bolí".

O nejakrobatičtější vystoupení večera se postarala Pink, když svoji skladbu Sober odzpívala na létající hrazdě.
O nejakrobatičtější vystoupení večera se postarala Pink, když svoji skladbu Sober odzpívala na létající hrazdě. | Foto: Reuters

Zástupce pořadatelů pražského vystoupení Petr Novák sdělil, že zpěvačka potvrdila své vystoupení na fotbalovém stadionu v Edenu i své hosty. Před Pink vystoupí zástupci domácí scény Xindl X a Olga Lounová, zpěvák a producent Butch Walker a skupina Good Charlotte.

Pink je nyní na evropském turné The Funhouse Summer Carnival Tour 2010, na kterém opět předvádí to, co ji proslavilo: profesionální výkon, velkou show a mediální image rebelky.

Šňůra ji 20. července má zavést i do Prahy, kde vystoupí pod širým nebem na fotbalovém stadionu v Edenu. Další zastávkou je ruský Petrohrad a finské Helsinky.

Čtěte také:
Recenze: Pink vážně není jako ony. Vážně?

 

Právě se děje

Další zprávy