Češi Police neuslyší, Sting do Prahy nepřijede

8. 6. 2007 12:30
Ke zrušenému pražskému koncertu se nikdo nechce znát.
Foto: Reuters

Praha - Na 16. září letošního roku se těšili všichni fanoušci znovuzrozené kapely The Police. Ten den měla vystoupit v Sazka Areně.

Žádný z českých promotérů ale jejich koncert nechtěl dříve potvrdit, mlčela i Sazka. Jenže na internetu už vstupenky na pražský koncert byly k dostání na severu Worldticketshop.com za 195 až 245 euro.

Čtěte více o turné The Police: Stingova parta nabrala na pódiu nový dech

Při pohledu na oficiální stránky kapely ThePolice.com je dnes všechno jinak: Sting, Stewart Copeland a Andy Summers mají hrát 14. září v Amsterdamu, 19. ve Vídni. Praha tam byla anonocována bez data, termín měl označení "comming soon". Teď už česká metropole mezi jejich zastávkami není.

"Ten koncert jsme nepotvrdili, ani nevyvrátili, takže teď se nás to vůbec netýká," říká Petr Novák z agentury Interkoncerts.

Podle zjištění Aktuálně.cz ale na 15. a 16. září Interkoncerts Sazka Arenu rezervovanou měl a o koncertu The Police vážně jednal. Důvody, proč rockové legendy svoji Roxanne v Praze nezazpívají, agentura teď říct nechce.

Skoupá na slovo je i Sazka. "Jako Arena s kapelami vůbec nejednáme, jen od českých promotérů přijímáme rezervace na jejich koncerty," uvádí Zdeněk Zikmund, tiskový mluvčí Sazky. "To, že naši halu The Police uvedli jako místo pražského koncertu, nás taky překvapilo."

Čeští fanoušci tak mají nejbližší možnost vidět legendární trio v akci nejblíže na koncertu ve Vídni nebo 22. září v Mnichově. Na vídeňský koncert už jsou však vstupenky vyprodané.

 

Právě se děje

Další zprávy