Bond zemře, Bardemův padouch bude blond

Kultura Kultura
1. 8. 2012 7:42
V chystané bondovce Skyfall bude Craigovým protihráčem Silva v podání Javiera Bardema
Foto: cdn.imnotobsessed.com

Praha - Připravovanému thrilleru Skyfall, třetímu filmu s Danielem Craigem coby Jamesem Bondem, přibyl během olympijských her nový trailer.

Dvouminutová upoutávka je zajímavá mimo jiné tím, že se v ní poprvé objevuje hlavní záporná postava příběhu. Padouchem bude Raoul Sliva, jehož představuje španělský herec a držitel Oscara, třiačtyřicetiletý Javier Bardem (Goyovy přízraky, Láska za časů cholery, Tahle země není pro starý). V traileru se setkává se spoutaným Bondem a později vystoupí v přestrojení za britského policistu. Zároveň zde byl veřejnosti představen Ben Whishaw (Parfém: Příběh vraha, Beze mě: Šest tváří Boba Dylana) coby nový agent Q, Bondův zbrojař.

Z téhož traileru vyplývá, že agent 007 oficiálně „zemře" ve službě - jeho nadřízená M píše Jamesovo úmrtní oznámení. Lze usuzovat, že nový film bude obsahovat prvky ze závěru původní knihy Iana Fleminga  Žiješ jenom dvakrát.

Ve třiadvacátém filmu o Jamesi Bondovi budou kvůli úniku informací ohroženi všichni agenti MI6 nasazení do světových teroristických sítí. James Bond se bude muset postavit vážnému ohrožení celé vyšetřovací služby a během toho zjistí znepokojivé informace o samotné M.

Podle vyjádření Craiga i Bardema bude Raoul Silva „více než padouch" a bude s Bondem spojen „velmi speciálním poutem".   

Skyfall bude mít celosvětovou premiéru 26. října 2012, v den padesátého výročí bondovské premiéry ve filmu Dr. No.   

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

 

Právě se děje

Další zprávy